NE SILAZE S TRONA

Slavna manekenka nije odoljela popularnim tenisicama koje obožavaju i Hrvatice

25.11.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Adidasov model Stan Smith već godinama ne silazi s trona najpoželjnijih tenisica. Osim svojom udobnosti, ove su bijele tenisice privlačne mnogima zbog vrlo zahvalnog modela koji se vrlo lako kombinira uz razne stilove odijevanja, a popularnom modelu nije odoljela ni slavna manekenka Kaia Gerber

Mlađahna brineta koja je u svijetu mode već nekoliko godina, polako gradi impresivnu karijeru manekenke, a mnogi predviđaju kako bi mogla nadmašiti i svoju slavnu majku koja je dominirala modnom scenom u 90-ima.

Iako je u rujnu proslavila tek 19. rođendan, Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford ima svoj prepoznatljiv stil odijevanja zbog kojeg je modni kritičari ne prestaju hvaliti.

Zanimljivo je to da se slavna ljepotica ne vodi slijepo najaktualnijim modnim trendovima, već se drži onog što se najbolje uklapa u njen mladenački stil. Iako si poput svojih kolegica na modnom tronu može priuštiti papreno skupe dizajnerske komade, jedna od najangažiranijih manekenki današnjice radije bira high street komade koje nosi većina tinejdžerki.

Upravo zato je slavna brineta inspiracija mnogim mladim djevojkama i ženama, a njen nedavni stajling još je jedan u nizu pristupačnih stajlinga koji s lakoćom mogu iskopirati 'obične' djevojke iz susjedstva.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaiju su paparazzi snimili po dolasku u zračnu luku u Los Angelesu, a na slikama se jasno vidi kako se mlađahna manekenka za put odjenula ležerno i u udobne komade. Kultne Levi's traperice ravnog kroja manekenka je uskladila s dvobojnom pletenom vestom s potpisom brenda House of Sunny, retro Celine torbicom i Adidasovim 'Stan Smith' tenisicama - jednim od najpopularnijih modela tenisica ikad.

Pored kultnih starki, model Stan Smith omiljene su tenisice lijepe Kaije, ali i brojnih Hrvatica koje su ovom klasičnom modelu vjerne dugi niz godina. Iako trenutno na modnoj sceni postoji nekoliko popularnijih modela, Stan Smith tenisice i dalje su jedne od najtraženijih, a tome u prilog govori i Adidasova suradnja s online trgovinom Neta-a-Porter za koje je Adidas dizajnirao limitiranu liniju Stan Smith tenisica.

Adidasov najjači adut nazvan je po umirovljenom 70-godišnjem tenisaču koji živi u Južnoj Karolini, a nije osvojio veći teniski turnir od 1980. godine. Svijetu je premijerno predstavljen 1971. godine, odnosno godinu dana prije Smithovog drugog i posljednjeg osvajanja Grand Slam naslova.

Tenisice su se ponovno vratile u prodaju 2014, a zahvaljujući agresivnoj kampanji na društvenim mrežama, koja je ciljala slavne osobe, nova zvijezda u modnom svijetu je rođena. Popularnost ovih trendi tenisica je eksplodirala preko noći i još uvijek uživaju jednaku pažnju trendseterica.

  • +28
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo