AvioKarte.COM.hr

LOT obnavlja linije iz Varšave prema hrvatskim zračnim lukama!

29.03.2021 u 16:23

Bionic
Reading

LOT je prošle nedjelje 28. ožujka obnovio izravnu cjelogodišnju liniju između Varšave i Zagreba

Za travanj i svibanj najavljena su četiri leta tjedno –utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom, a s početkom lipnja letjet će se također četvrtkom i subotom, dakle šest puta tjedno. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa Embraer E170 i 175, pri čemu E170 ima kapacitet od 70 putnika, dok E175 može prihvatiti 82 putnika.

Kao i prethodnih ljetnih sezona, LOT će povezivati Varšavu s dalmatinskim zračnim lukama. Tako će od 28. travnja za Split letjeti svake srijede i nedjelje, a istog je dana najavljeno otvaranje linije za Dubrovnik s letovima svake srijede i subote, a od kraja svibnja također i četvrtkom i petkom. Zadarska zračna luka ove će godine 12. lipnja primiti prvi LOT-ov zrakoplov iz Varšave, a letovi će se nastaviti do kraja listopada. Na letovima za dalmatinske zračne luke najavljeni su zrakoplovi tipa Embraer 195 s kapacitetom do 118 putnika te Embraer 190 koji može prihvatiti 106 putnika.

Zahvaljujući obnovi ovih linija omogućit će se povećanje broja dolazaka turista na hrvatsku obalu, ali prije svega i šira ponuda mogućnosti putovanja preko Varšavske luke u druge zemlje Europe i svijeta.

LOT-ova najava povratka i u druge zračne luke u regiji – Ljubljanu, Podgoricu, Beograd, Skoplje, Ohrid, Tiranu jasno ukazuje na to da je ovaj dio Europe bitan poljskom prijevozniku.

Rezervacije i kupnja: AvioKarte.COM.hr