profesionalna edukacija

Look and learn seminar maestralnog dvojca koji je vrijedilo posjetiti

16.10.2023 u 16:37

Bionic
Reading

Beograd i Schwarzkopf Professional su ugostili frizerske zvijezde i svima okupljenima omogućili događaj za pamćenje.

Postoje ljudi od kojih vrijedi učiti. Bez obzira o kojem poslu je riječ, postoje pojedinci koji na neki način obilježe nečiju karijeru, poglede na posao, unesu svježinu i novosti, prenoseći vlastito iskustvo i znanje. Kada govorimo o kosi i frizerskoj industriji, također postoje trendovi, tehnike, proizvodi, koji iz dana u dan mijenjaju tržište te diktiraju isto.

Maestralni dvojac, Maggie Hancock i Danilo Božić, održali su Look&Learn seminar u Beogradu, u poznatom Lafayette Cuisine Cabarete Clubu. Na samom seminaru sudjelovalo je i 50 frizera iz Hrvatske, a događaj poput ovog okupio je čak 350 klijenata iz cijele Adria regije.

Danilo Božić svoj je put ka svjetskoj karijeri započeo upravo u Beogradu, a trenutno je ambasador Schwarzkopf Professional-a i jedan je od najangažiranijih edukatora na svijetu. Nastupi i edukacije koje održava diljem svijeta, broje stotine polaznika, a njegove društvene mreže predstavljaju inspiraciju za brojne frizere i zaljubljenike u kosu. Jedan je od glavnih začetnika trendova, a ekspert je za trenutno najpopularniju tehniku „blond“ bojanja Air Touch, koja je ujedno i njegov zaštitni znak.

Maggie je već od djetinjstva strastveni poznavalac kose, tako da i njezina svrha nikada nije bila upitna, jednostavno je oduvijek znala da želi biti frizerka. Međunarodna je edukatorica s 3 BTC OneShot nagrade. Genijalna u kolorizaciji i stiliziranju, zajedno s kolegom Danilom prikazivala je tehnike Airtouch, Reverse Airtouch, Money Piece, šišanje i stiliziranje modela na pozornici.

Okupljeno mnoštvo nije skrivalo svoje oduševljenje, a sam događaj bio je u organizaciji Schwarzkopf Professional Srbija, koji su prije svega iskazali divnu dobrodošlicu svima koji su s ove manifestacije otišli inspirirani i bogatiji za još jedno veliko iskustvo o kojem će se dugo pričati.