wow!

Goli trbuh, koža, mreža: Severina oduševljava novim senzualnim fotografijama

04.07.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Naša pjevačica, osim zbog glazbenih projekata, obožavana je zbog nevjerojatnih modnih izdanja kojima mami uzdahe muškaraca i žena. Zavodljiva i direktna, ona je simbol seksepila na Balkanu

Vatrenu Splićanku mnogi još pamte kao kultnu 'Djevojku sa sela', no u međuvremenu je mijenjala imidže i stil te postala modna ikona. Danas 51-godišnja Severina nikad nije bolje izgledala, a to je dokazala i novim fotografijama snimljenim za dva nova uratka.

Nakon što je predstavila prve dvije nove pjesme s novog albuma 'Sorry', naslovnu pjesmu 'Sorry' te 'Metak' feat. Nucci, Severina je danas objavila još dvije nove: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV.

Izvor: Društvene mreže

I dok je 'Pravda za ljubav' prava ženska energična pjesma, fanovi su s nestrpljenjem dočekali čuti kako zvuči nova verzija 'Neba', pjesme koja je obilježila devedesete, a koju je, podsjetimo, originalno izveo Sandi Cenov.

  • +8
Severina (fotografije iz spotova 'Pravda za ljubav' i 'Nebo') Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Osim 'Neba', autor glazbe, teksta i aranžmana za 'Pravdu za ljubav' je Filip Miletić, ujedno skladatelj i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković. S A strane Severininog novog albuma publici još preostaje čuti 'Sto stepeni' feat. L'Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca, najavljuju iz njezinog PR tima.

Izvor: Društvene mreže