TJEDNI HOROSKOP

Ljubavni problemi zaobići će samo Vage i Strijelce, a poslovnom uspjehu osim Vaga mogu se nadati Blizanci i Lavovi

07.10.2019 u 06:34

Bionic
Reading

U ovom tjednu neke Vage će započeti vezu, a druge će se spetljati s prijateljem. Strijelci bi se mogli zaljubiti do ušiju gotovo preko noći, a u većini slučajeva taj spoj bit će povoljan za oboje. Vagama će ići dobro i na poslovnom planu, a mogla bi im se otvoriti mogućnost dodatne zarade. Trud i energija uloženi u jedan projekt donijet će Blizancima pristojnu zaradu, a budu li dovoljno poduzetni, i Lavovi će lako provesti u djelo dobru poslovnu ideju

Ovnovo stremljenje neovisnosti voljeni će protumačiti kao pokušaj da se krišom izvuče iz odnosa. Izazvat ćete razočaranje koje bi doista moglo presuditi vašoj vezi. Slobodni će Ovnovi uživati u prednostima samačkog života. Apetiti i radni zanos su vam porasli, ali vas sputava nedostatak preciznog planiranja. Nepodmireni dugovi i računi zahtijevat će više pažnje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +16
Jessica Lange horoskopski je Ovan, rođena je 20. travnja 1949. Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Bikovi, ne želite li da sitne nesuglasice prerastu u ozbiljniji sukob, vrijeme je za lukavo manevriranje. Budite pomirljivi i slatkorječivi. Lijepo oblikovanim rečenicama smirit ćete gnjevnog ili razočaranog partnera. Vaši potezi neće proći nezamijećeno. Obratit će vam se netko s primamljivom pričom o lakoj zaradi, ali ne budite naivni. Naslutite li zamku, jasno recite da niste zainteresirani.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Michelle Pfeiffer horoskopski je Bik, rođena je 29. travnja 1958. Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Bježeći od monotonije, Blizanci će tragati za raznovrsnim uzbuđenjima i pustolovinama. Raspoloženi za zabavu, rado ćete se odazivati pozivima na izlazak, no ako voljeni ne bude uključen u vaš društveni život, bit će ozlojeđen. Stanite na loptu i ne otuđujte se od njega. Dobra suradnja bit će od velike važnosti za vaš osobni uspjeh. Pametno raspodijelite novac kojim raspolažete.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Angelina Jolie rođena je 4. lipnja 1975. u znaku Blizanaca Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Rakovi pokušaji udvaranja naići će na neprobojan zid. Druga strana lažno će vas optužiti da ste napasni ili neuljudni, no nemojte se puno ispričavati jer biste ostavili dojam slabića. Ako ste u vezi, trudit ćete se učiniti zajedničke trenutke uzbudljivima, no vaši će pokušaji izgledati neuvjerljivo. Motivacija za rad neće vam biti na zavidnoj razini, ali potrudite se barem da drugi to ne primijete.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, kanite li nešto prigovoriti voljenom, odustanite na vrijeme jer će se to što vas smeta pokazati nevažnim. Posegnite za nježnošću i laskanjem jer to će biti ključevi za sva vrata. Pazite da vas netko ne navuče u kockarnicu - vaša bi sreća bila kratka vijeka. U poslovnoj ideji će vas netko važan podržati, a obuzdate li potrošačke strasti, materijalna situacija bit će vam stabilna.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Meghan Markle u horoskopu je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: EPA / Autor: KIM LUDBROOK

Dugo potiskivani nesporazumi Djevica i partnera nenadano će isplivati na površinu. Smireno i miroljubivo pristupite razrješenju problema. U ovom je trenutku važno sačuvati odnos, a ne pobijediti u raspravi. Zasučite rukave i ozbiljno se primite rada, odnosno učenja. Rezultati koje sada postignete bitno će se odraziti na vašu budućnost. Dođete li u napast da se bacite na opremanje doma, zadržite se u granicama mogućnosti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bile slobodne ili zauzete, Vage će doživjeti nekoliko ugodnih iznenađenja s jakim erotskim nabojem. U neobaveznim druženjima proširit ćete krug znanaca i povezati se s poticajnim i svestranim ljudima. Ne propuštajte priliku da naučite nešto od njih. Snalažljivost i predanost profesionalnim ciljevima pomoći će vam da ostvarite većinu svojih planova. Dobar je trenutak da sebi i drugima pokažete što možete.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Arijana Čulina u horoskopu je Vaga, rođena je 20. listopada 1965. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Strast koja u Škorpionima plamti prema novoj simpatiji može biti dvosjekli mač. Umjesto ljubomornim ispadima, izrazite je nježnim riječima, ali nemojte upasti u patetiku. Klonite se velikih društava i buke. Nije vrijeme za dokoličarenje. Pristupite obavezama s punom ozbiljnošću i unaprijedite odnos sa suradnicima. Novac za koji ste mjesecima naporno radili mogao bi se istopiti za jedan dan.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci neće potrošiti ni trena na razmatranje je li osoba u koju su se zaljubili preko noći dobra za njih, a oni za nju. Srećom, u većini slučajeva vaš će spoj biti povoljan za oboje. Poslovni i osobni kontakti bit će vam od velike pomoći u ostvarivanju ciljeva. Neka vas mogući profesionalni zastoji ne zamaraju. Sve će se vrlo brzo riješiti. Budu li učili s kolegama, studenti će postići sjajne rezultate.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Budući da će Jarci biti skloni osamljivanju, bližnji bi im mogli prigovoriti da im poklanjaju premalo pažnje. Nemojte se joguniti nego udovoljite njihovim željama. U druženju s prijateljima mogli biste doznati obilje korisnih podataka pa naćulite uši! Trenutak je da zaronite u sebe i provjerite koliko ste zadovoljni onim što radite. To će vam pomoći da lakše isplanirate buduće korake.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci se neće moći potužiti na monotoniju jer će u slobodno vrijeme biti uključeni u brojne zabavne aktivnosti. Godit će vam tuđa naklonost i pažnja. U ljubavi biste mogli učiniti nešto nepromišljeno, ali intuicija će vam na vrijeme pomoći da ne počinite štetu. Poslovi će se prilično zahuktati, a nadređeni će tražiti od vas potpunu predanost poslu. Pokažite da ste dorasli izazovima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe, ne suzdržite li se od bijesnih ispada, mogli biste ozbiljno narušiti odnos s partnerom. Umjesto na razlike, usmjerite se na stvari koje vas povezuju. Osjetite li da su vas pritisnule brige, povjerite se bližnjima. Veća ulaganja i krupne promjene nisu vam preporučljivi. Posvetite se čuvanju pozicija koje imate. Odustanite od skupog čašćenja i darivanja - nadomjestite materijalnu vrijednost srdačnošću.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Rob Lowe rođen je 17. ožujka 1964. u znaku Riba Izvor: EPA / Autor: DANIEL HAMBURY