sve za najmlađe

Ljeto, sunce, Sonnentherme

Bionic
Reading

Ovoga ljeta prepustite se sunčanim trenucima za najmlađe u Sunčanim termama Lutzmannsburg. Prilagođeni programi, plaže, sve je kreirano za obiteljsku zabavu

Sve do 9. svibnja mala će srca zakucati jače zahvaljujući brojnim sadržajima poput plivanja za bebe, gimnastike za bebe i masaže za bebe. Sonnentherme će usto tijekom 2018. na natjecanju za bebe fotomodele 'Lijepo sanjaj!' tražiti pobjednika za snimanje naslovnice, uz lijepe nagrade.

Sonnentherme Lutzmannsburg tijekom cijele godine predstavlja jedinstveni zabavni park 'Baby World' - raj za najmlađe, s posebnim unutarnjim bazenima s ugodnih 35°C temperature vode i 27°C temperature zraka, kao i s jedinstvenom 'Baby Beach' pješčanom plažom i ležaljkama u hladovini na vanjskom terenu. Brojne dodatne pogodnosti poput dječjih kolica na najam, poluzatvorene sjedalice za dojenje, prostori za prematanje, sobe za spavanje, igranje i kuhinja za bebe jamče opuštene dane tijekom godišnjeg odmora.

U hotelu Sonnenpark smještaj za bebe (0-2 godine) je besplatan!

Tjedni Summer Party

Male strastvene plivače očekuje raznovrstan program, jednako kao i brzi doživljaji na velikim toboganima. Vanjsko područje pretvara se u raj za igru i prostor za događaje pod vedrim nebom.

Ovo će ljeto biti vruće! Stoga naš ljetni program 'Summer Party' počinje između 16.7. i 9.9.2018. s brojnim programskim vrhuncima i inovativnim ponudama pravovremeno za početak školskih praznika. Događanja i atrakcije za djecu traju 24 sata dnevno uz neograničene količine sunca. Plus za obiteljski proračun: tjedni program besplatan je za sve klince. Uronite u Sunny Bunny svijet čuda čarobnim vlakićem, krenite na izlet u Bumper Boatu i istražite podvodni svijet u avanturi s disalicom. Ili radije želite osvojiti Veliku nagradu na kartingu? Sve ovo i još puno više pruža dnevni ljetni program Sonnentherme. Spustite se sa sedam najdužih tobogana dužine preko 800 metara, bacite se hrabro u dubinu s tornja ili svladajte stijenu za penjanje.

Tjedni MaxiMini

Od 10.9. do 25.10.2018. bebe i djeca bit će još više u središtu pažnje u Sonnentherme i hotelu Sonnenpark****.

Tijekom tjedana MaxiMini djecu do šest godina starosti dočekuju bezbrojne aktivnosti, atrakcije i programski sadržaji. U hotelu Sonnenpark*** sva djeca starosti od 0-6 godina ostvaruju 50% popusta na noćenje.

Plivanje za bebe, wellness za bebe, masaža za bebe: sve za one najmanje među našim miljenicima. No, tjedni MaxiMini i nešto starijima nude pregršt avanture u vodi – primjerice na Pitsch Patsch partyu ili na Bobby Boat Timeu. U umjetničkoj radionici, u pekarnici ili u Funny Kiddy sauni: zabava i na suhom stoji na prvom mjestu.Neumorno u akciji su zec Sunny Bunny i njegova prijateljica Pinky Bunny.

ORF Burgenland Family Run

Priprema, pozor, sad! Utrka u Sonnentherme Lutzmannsburg održava se 23. lipnja 2018. Snage na ORF Burgenland Family Runu mogu odmjeriti (hobi) trkači svih dobnih skupina na i oko vanjskog prostora termi.

Čekaju vas:

  • novčana nagrada za najbrže!
  • besplatno korištenje termi!
  • vrećica za početnike i besplatna hrana!
  • mega program na ORF Burgenland pozornici!
  • trčanje i pomaganje!

Više informacija o odmoru u Austriji potražite ovdje: www.austria.info

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal