NEKA ZIMA PRIČEKA

Ljepotice u vrućim hlačicama vladaju zagrebačkom špicom

06.10.2016 u 07:11

Bionic
Reading

Proteklo je nekoliko hladnijih dana i vrijeme da jesenski trendovi zavladaju špicom, ali lijepim Hrvaticama još uvijek se nose ljetne krpice, a uz takvu ljepotu i odvažnost nitko im neće zamjeriti. Što se njih tiče, zima je još daleko

Poznate Hrvatice poput Jadranke Sloković, Jelene Rozge ili Matee Ibanez već su prigrlile trend u krpicama od pliša, a mlade djevojke na zagrebačkoj špici još uvijek nose ljetnu odjeću pa čak i vruće hlačice.

Zubato ih sunce nije uplašilo, a kako smo se donedavno još mogli sunčati, odlučile su još nakratko pokazati preplanule noge. Otvorene sandale polako su ipak zamijenile gležnjače i još uvijek trendi tenisice, a dvije mlade djevojke za kojima su se svi okretali u metropoli uparile su ih s vrućim traper hlačicama.

Upravo su zbog toplijeg vremena za ovo doba godine, i poznati brendovi poput popularnog H&M-a imali su lošiju prodaju, ali na policama trgovina spremni su svi vrući jesenski trendovi.

Ako planirate obnoviti garderobu i dovoljno ste odvažni za najveći trend ove sezone, onda će to svakako biti barem jedan komad od pliša, bilo da je to sako, hlače ili gležnjače, a i dalje će se nositi dekonstruirane krpice poput košulja ili haljina uz metalni sjaj pa i bez mini komada kao što su vruće hlačice nije teško složiti odličan i primijećen stajling.