U PUNOM SJAJU

Ljepotica se godinu dana nije brijala i poručuje - dlake nisu sramota!

16.04.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Većina žena diljem svijeta vodi (svakodnevnu) bitku s dlačicama koje nezaustavljivo rastu, a koje, s obzirom na to da društvo tako nalaže, ne pripadaju ženskom tijelu. O tom problemu odlučila je progovoriti poznata američka fitness blogerica

Za nju možda nikada niste čuli, no Morgan Mikenas poznata je fitness blogerica koja na društvenim mrežama gotovo svakodnevno svoju sljedbu časti savjetima za vježbanje, prehranu i ostalima koji će dovesti do toga da vam figura bude gotovo savršena. Mikenas je sada odlučila i napraviti nešto čega se užasavaju mnoge pripadnice ljepšeg spola te je odbacila britvicu kojom je skidala dlake s tijela, i to na gotovo godinu dana.

‘S time što sam pokazala dlačice, želim donijeti promjenu koja nam je potrebna. Prestanite slušati one koji nam cijeli život govore kako bismo trebale izgledati, biti primamljive te cijenjene i zdrave. Na svakoj od nas je da odlučimo u čemu ćemo se najbolje osjećati i kako ćemo najbolje izgledati’, poručila je Morgan Mikenas svojim fanovima na društvenim mrežama.

Blogerica je otprilike u rujnu prošle godine odlučila prestati brijati dlačice na tijelu, a sada, godinu i nešto kasnije, javnosti je pokazala kako konačno izgleda.

 

Većina fanova podržava je u njenoj nakani očuvanja tjelesnih dlačica, a Mikenas je objavila i video u kojem detaljizira zašto se odlučila na takav korak.

Morgan Mikenas objašnjava zašto ne brije dlačice s tijela