raj za ljepotu

Proljeće u punom jeku - pastelne boje i sjajna kosa u Kalmar Hair & Skin Boutique-u

12.04.2024 u 11:58

  • +5

Kalmar Hair & Skin Boutique

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Jedva dočekano proljeće i vedro vrijeme, okružuju nas na svakom koraku. Sve cvjeta, pastelne boje i sunce mame osmijeh na lice, a priroda se polako budi. A što je s našom kosom? Zbog pojačanog grijanja i manjka vitamina D tijekom hladnih mjeseci kosa je sklonija opadanju, stoga je ovo idealno vrijeme da zakažete termin kod svog odabranog stručnjaka

Kalmar Hair & Skin Boutique, mjesto je na kojem kosa uživa poseban ritual. Tijekom istog tog posjeta svaka se klijentica osjeća posebno i uživa u potpuno posvećenoj pažnji. Takav pristup zagarantiran je u Kalmaru, koji njeguje posebnu holističku filozofiju i ispunjava želje svake klijentice zahvaljujući svojim stručnjacima i kvalitetnom asortimanu proizvoda.

Usluge Kalmar Hair & Skin Boutique salona

Kalmar Hair & Skin Boutique, raj za ljepotu u kojem su kvaliteta i personalizirani pristup zajamčeni, a svojim klijenticama nudi čak 83 različita tretmana za kosu i vlasište. Svaki je od tretmana pomno razrađen i prilagodljiv potrebama i željama svake pojedine dame. Moderan i ugodno uređen interijer poklapa se sa samim konceptom boutique-a, a to je kreirati ugodnu atmosferu u kojoj se svaka stranka osjeća dobrodošlo.

Osim raznih tretmana koji djeluju na sjaj i izgled, u salonu su također dostupni i proizvodi koji pospješuju zdravlje kose. SugarBearHair Vitamini, idealna preventivna zaštita od UV zraka, učinkovito hrane i oporavljaju kosu. Dio asortimana čine i brojne Kérastase linije luksuznih proizvoda za kosu, poput šampona, regeneratora, maski, ulja i seruma. Odabir linije ovisi o tipu i stanju kose, o čemu će najbolje odlučiti profesionalni stručnjaci salona.

Kosu treba njegovati i van salona

Odabir kvalitetnog stručnjaka presudan je za odlazak iz salona sa željenim stylingom. Isto tako, za dugoročne rezultate i zdravu kosu važno je s kvalitetno njegovati kosu i kod kuće. Proizvode za adekvatnu njegu moguće je kupiti u salonu, gdje će vam profesionalan tim rado pomoći i preporučiti idealno rješenje kojom ćete svoju kosu vratiti u život.

Osim tretmana za zdravlje i sjaj kose, dio ponude u Kalmaru čine i usluge manikure, pedikure i depilacije. U slučaju nedoumice između bogatog spektra boja OPI lakova za nokte, možete igrati na sigurno s pastelnim, proljetnim nijansama! Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.