SEDAMDESETA GODIŠNJICA

Linija muške odjeće obilježila rođendan Jimija Hendrixa

06.11.2012 u 19:09

Bionic
Reading

Nova linija Lyric Culture prodavat će se u robnim kućama Bloomingdales diljem SAD-a, a osnivačica Lyric Culture kaže kako su legendarni stil i kultna glazba Jimmija Hendrixa integrirani u svaki dizajn. Neki komadi čak sadrže Jimijeve rukopise

U povodu sedamdesetog rođendana koji bi jedan od najvećih gitarista svih vremena proslavio 27. studenog, zaklada Jimija Hendrixa koju vodi njegova sestra Janie izdat će liniju nakita i odjeće za muškarce inspiriranu nezaboravnim Hendrixovim šarenim i kitnjastim stilom odijevanja.

Dizajn odjeće sadržavat će i riječi najpoznatijih Jimijevih pjesama.

'Jimijeve riječi, glazbu i rukopise i danas voli toliko mnogo ljudi. To pokazuje koliko njegovo djelo odjekuje svih ovih godina, a tako će sigurno biti i u budućnosti', izjavila je Janie Hendrix, predsjednica organizacije Experience Hendrix LLC.

Nova linija Lyric Culture prodavat će se u robnim kućama Bloomingdales diljem SAD-a.

'Čast nam je proslaviti 70. rođendan Jimija Hendrixa muškom linijom odjeće inspiriranom neustrašivim i inovativnim stihovima jednog od najutjecajnijih rock glazbenika. Njegov legendarni stil i kultna glazba integrirani su u svaki dizajn. Neki komadi čak sadrže Jimijeve rukopise inkorporirane u tkanine', kaže Hanna Rochelle, osnivačica Lyric Culture.