PETICA IZ STILA

Lijepa voditeljica vješto je spojila nekoliko aktualnih trendova sezone u stajling bez greške

11.01.2021 u 19:16

Bionic
Reading

Zahvaljujući svojim besprijekornim modnim kombinacijama, televizijska i radijska voditeljica i model irskih korijena, Vogue Williams, uvijek je u središtu pozornosti gdje god se pojavi. Atraktivna voditeljica nije prošla neprimijećeno ni na ulicama engleske metropole dok je koračala prema radijskoj postaji Heart Radio

Plavokosa ljepotica jedna je od onih žena koje su u svako doba dana i noći tip-top sređene. 35-godišnja voditeljica izgledala bi genijalno i u vreći za smeće, obzirom na njen smisao za modu i vješt odabir odjevnih kombinacija, no u svoje stajlinge ipak ulaže puno truda.

Nedavno je centrom Londona prošetala u još jednom genijalnom stajlingu, idealnom za umjereno hladne zimske, ali i za nešto toplije jesenske mjesece.

  • +3
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i svaka istinska zaljubljenica u modu, Vogue vrlo dobro zna da je baloner komad koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru pa njen stajling nije mogao proći bez ovog modnog klasika. Umjesto dugih balonera koji sežu do ispod koljena, voditeljica se odlučila za nešto kraći model u razini bedra.

No prava modna poslastica nalazi se ispod balonera. Da je koža ove sezone 'must have', Vogue je itekako svjesna pa je odlazak na radio iskoristila za isprobavanje vrućih kožnih hlačica u kombinaciji s neodoljivom točkastom košuljom. Odličan je ovo spoj seksepila i romantike u jednom, a cjelokupan stajling slavna plavuša je začinila crnim modnim dodacima - najlonkama, torbicom i gležnjačama na petu.

  • +15
Baloneri iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, lijepa voditeljica je u srpnju prošle godine rodila kćerkicu Gigi Margaux koju je dobila sa suprugom Spencerom Mattewsom, inače bratom Jamesa Matthewsa, supruga Pippe Middleton. Atraktivna plavuša vratila se u top formu svega mjesec dana od poroda.