CHIC MAMA

Uvijek dotjerana Vogue Williams u lepršavom ljetnom izdanju mamila poglede na londonskim ulicama

04.08.2020 u 23:28

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i model Vogue Williams izvela je u utorak u šetnju svoju novorođenu Gigi i dvogodišnjeg sina Theodorea. Kao i uvijek, irska se manekenka i za guranje dvostrukih kolica pomno dotjerala, plijeneći pažnju na ulicama Londona

Za posljepodnevnu šetnju lijepa je manekenka odabrala laganu i prozračnu dugu ljetnu haljinu svjetlozelene boje, vrijednu 1.500 kuna. Pamučnu haljinu prerijskog stila krasi vezeni pojas na dnu dubokog dekoltea, kojega je Vogue za šetnju Londonom pristojno zakopčala.

Lepršavu i prozirnu haljinu naziva Angelica krasi i suženi struk, a dio je kolekcije Vogueine prijateljice Millie Mackintosh napravljene za brend Pitusa.

Vogue i njezin suprug Spencer Matthews prije nekoliko dana su otrkili ime svoje 'savršene' bebice – Gigi Margaux, koju je voditeljica i manekenka rodila prije dva tjedna.

Govoreći o imenu svoje mezimice u ovotjednom izdanju časopisa Hello! Vogue je rekla kako je željela odabrati ime kojim bi se i sama voljela zvati.

'Razgovarajući o imenima pomislila sam kako joj želim ime koje bih i sebi poželjela pa sam to i učinila. Jednostavno volim to ime i voljela bih se i sama tako zvati', rekla je Vogue i dodala kako su ime odabrali dosta ranije, ali čim su je ugledali znali su da joj odgovara.

'Tako je savršena. Opsjednuta sam njome', rekla je ponosna mama o svojoj mezimici za koju već ima i kompletnu garderobu do 18 mjeseci starosti.

'Ormar joj je već prilično napunjen. Nadam se da nitko neće kupovati odjeću za bebe, jer definitivno je imamo dovoljno do njenih 18 mjeseci. Nisam si mogla pomoći', priznaje modno ovisna mama da ovisnost već prenosi na svoju kćer.

  • +5
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia