Charlotte Casiraghi

Lijepa unuka Grace Kelly izgleda sve bolje i bolje, a ova minica skoro je zaustavila promet

27.05.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Najstarija unuka holivudske dive i monegaške princeze Grace Kelly, Charlotte Casiraghi oličenje je luksuzne mode s potpisom Chanela, a ovog puta svu pažnju je privukla minicom koja je istaknula njezine vitke noge

Utrka Formule 1 u Monte Carlu privukla je veliki broj poznatih lica, od princeze Charlene i princa Alberta, Heidi i Leni Klum pa do Joe Jonasa i Alexandre Daddario. A taj događaj nije propustila ni Charlotte Casiraghi.

Charlotte mnogi nazivaju hodajućom reklamom za Chanel, i to s razlogom. Naime, unuka slavne Grace Kelly godinama je muza i zaštitno lice te luksuzne pariške modne kuće, a sva njezina službena javna pojavljivanja su u znaku Chanela. Od vrhunski elegantnih kompleta od tvida pa do traperica, nema što Charlotte nije odjenula iz Chanelove ponude.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia

I ovog puta izbor je pao na vječni Chanel i to na outfit predstavljen na modno pisti u kolekciji za proljeće/ljeto 2024. koji se sastojao od crne kratke suknje ukrašene trakama od istog materijala zavezanih u mašnu s prednje strane. Minicu je nosila u kombinaciji s nježnom bijelom bluzom kratkih rukava, za razliku od modela koja je suknu na pisti nosila u kombinaciji sa sličnim topom bez rukava.

Stajling je 'začinila' kožnim crnim sandalama otvorenih prstiju čija se cijene kreće oko 1300 dolara te velikim sunčanim naočalama tamnih okvira.

Inače, poznata pripadnica monegaške kraljevske obitelji posljednjih mjeseci proživljavala je veliku bračnu krizu - njezinom braku s francuskim producentom Dimitrijem Rassamom došao je kraj. No lijepa Charlotte sreću je vrlo brzo pronašla u drugom muškarcu, francuskom književniku Nicolásu Mathieu.

hodajuća reklama

Lijepa unuka Grace Kelly blista nakon bračnog brodoloma, a ovako dobre traperice dugo niste vidjeli

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...