HEIDI KLUM

Lijepa Njemica izgleda zanosno i u jeftinoj odjeći iz trgovačkog lanca

18.08.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Heidi Klum i Lidl potpisali su suradnju na odjeći koja se od 18. rujna očekuje na policama njihovih trgovina diljem svijeta, a atraktivna manekenka otkrila je djelić kolekcije na nedavnom snimanju američkog talent showa

Proslavljena manekenka i voditeljica showa 'Njemački top model' Heidi Klum potpisala je suradnju s popularnim trgovinskim divom Lidlom, za koji je dizajnirala kolekciju odjeće što će se u trgovinama prodavati kao dio ekskluzivne kolekcije Lidlova brenda odjeće Esmara.

Suradnja je predstavljena početkom kolovoza, a kampanja pod krilaticom #letswow doživjet će svoj vrhunac 7. rujna, kada će kolekcija slavne manekenke biti premijerno prikazana na Tjednu mode u New Yorku. Ovo je ujedno prva Lidlova modna suradnja s nekom javnom ličnosti, a kolekcija će u trgovine stići 18. rujna.

Kolekcija pod imenom 'Heidi & The City' sastojat će se od 18 odjevnih komada trendi krojeva i upečatljivog uzorka leoparda, a moći će se kupiti i obuća te popratni modni dodaci.

Elegantna ženska odijela, bomber jakne i skinny traperice samo su neke od Heidinih kreacija koje je osmislila za poznati trgovinski lanac, a osim printa leoparda, kolekcijom će dominirati romantična čipka, koža te boja konjaka.

Cijena odjeće kretat će se između 50 i 400 kuna, a raspoložive veličine bit će one standardne od 36 do 44. Kolekcija će biti dostupna u svih 28 zemalja u kojima ovaj njemački div ima više od 10.000 trgovina.

  • +3
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Željela sam kreirati odjeću s wow efektom, koja se lako kombinira i čini svaku ženu besprijekornom, a sve to po dostižnim cijenama', izjavila je Heidi Klum, a nedavno se na snimanju emisije za 12. sezonu američkog showa 'America's Got Talent', u kojem se njemačka manekenka našla u ulozi žirija, pojavila u leopard odijelu iz nadolazeće Lidlove kolekcije.