KITTY SPENCER

Lijepa nećakinja Lady Di opet je bila magnet za poglede

14.06.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Lady Kitty Spencer, 27-godišnja kćer Charlesa Spencera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Diane, oduševila je svojim stajlingom na izložbi upriličenoj u čast legendarnoj meksičkoj umjetnici Fridi Kahlo u londonskom muzeju V&A

Lijepa plavuša osim svojim stasom često privlači pozornost i svojim sjajnim osjećajem za modu, za svoj je modni odabir: prozračnu ružičastu haljinu od čipke s cvjetnim aplikacijama, dobila pregršt komplimenata.

Efektnu haljinu upotpunila je s clutchem i seksi sandalama s remenčićima, a odličan make up i frizura naglasili su prirodnu ljepotu ove svestrane Britanke koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici.

  • +5
Lady Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kitty je tamo studirala psihologiju, političke znanosti i englesku književnost. Diplomski studij završila je u Londonu te je magistrirala na temu 'Upravljanje luksuznim brendovima'.

Danas živi i radi u Londonu koji obožava.

'Južnoafrička Republika je sjajno mjesto za odrastanje i rano djetinjstvo i sretna sam da sam imala tu priliku. Ipak, uvijek sam se više osjećala Britankom, a ovdje je i puno članova moje obitelji', rekla je u jednom ranijem intervjuu Kitty.

  • +16
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako kaže oduvijek je jako voljela modu pa ne čudi da je na kraju završila u manekenskim vodama, baš poput svoje majke Victorije koja se bavila modelingom.

Ne čudi da je atraktivna plemkinja s ostatkom svoje obitelji i zgodnim bratom, bila među najzapaženijim uzvanicima na nedavnom kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Osim Kitty, ovo događanje nisu propustili ni Salma Hayek koja je sjajno portretirala kultnu slikaricu u filmu 'Frida', glazbenica Annie Lennox, Lady Amelia Windsor, Douglas Booth, Clara Amfo, Donna Air, Pearl Mackie...