PREMIJERA 'ČUVARA ŠUME'

Lijepa Lejla u društvu najmilijih

27.05.2013 u 11:59

  • +2

Premijera animiranog filma 'Čuvari šume Tajanstveni svijet'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Blitz

Bionic
Reading

U nedjelju je u multipleksu CineStar Zagreb održana premijera animiranog filma 'Čuvari šume: Tajanstveni svijet', koja je okupila velik broj poznatih osoba s djecom

Usprkos kiši, premijera novog animiranog hita 'Čuvari šume: Tajanstveni svijet' privukla je Lejlu Filipović, Dubravka Merlića, Enesa Vejzovića, Sašu Lozara, Milana Peha i nekadašnju prvu pratilju Miss Jugoslavije, kasnije HTV-ovu voditeljicu Aleksandru Mindoljević

Mladi glumac Zoran Pribićević, koji je u hrvatskoj sinkronizaciji posudio glas hrabrom Nodu, na premijeri je na veselje malih uzvanika pozirao kao glavni junak.


CineStar i RealD su kao uspomenu s premijere najnovijeg animiranog hita studija 20th Century Fox svim mališanima poklonili zelene 3D naočale s logom filma.

Čuvari šume: Tajanstveni svijet' u kina dolazi 30. svibnja. Priča je to, u tri dimenzije, o neprekidnoj borbi između sila dobra koje održavaju prirodni svijet na životu i sila zla koje ga žele uništiti. Kad se tinejdžerka nađe čudom prenesena u taj tajni svijet, udruži se s grupom ratnika i komedijanata ne bi li ga spasila… kao i ovaj naš.