bez greške

Lijepa kraljica je nekoliko stepenica iznad svojih kolegica: Ne boji se pokazati noge, ali ni koketirati s upadljivim bojama

29.06.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Kraljica Maxima je po tko zna koji put dokazala da modu ima u malom prstu. Tmurne dane u vrijeme pandemije koronavirusa, najbolje odjevena kraljica uveseljava svojim efeknim odjevnim kombinacijama, a u jednoj od njih nedavno je posjetila Apeldoorn

Kraljicu Maximu koronakriza nije zaustavila u izvršavanju službenih dužnosti. Maxima je, kao članica Nizozemskog odbora za poduzetništvo, posjetila Apeldoorn i tehnološku ustanovu TechnoHUB u kontekstu važnosti dobro obučenog tehnološkog osoblja za male i srednje tvrtke i utjecaja pandemije koronavirusa.

I ovoga puta, 49-godišnja kraljica je dala svoj maksimum po pitanju stajlinga. Nasmiješena i dobro raspoložena Maxima plijenila je pažnju u narančastoj mini haljini teksturiranog materijala s potpisom belgijskog brenda Natan, koju je dizajnirao Edouard Vermeulen.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nizozemska kraljica vjerna je skandinavskim brendovima, a često u svoj ormar posprema i modne komade s potpisom brendova iz susjednih zemalja. Najbolje odjevena kraljica, kako joj tepaju brojni mediji, gotovo nikad ne griješi po pitanju slaganja odjevnih kombinacija, a razlog zbog kojeg je modni kritičari obožavaju je taj što se ne boji koketirati s upadljivim uzorcima i bojama.

Narančastu haljinu Maxima je uskladila sa smeđim modnim dodacima - sandalama na petu od brušene kože, statement nakitom i 'clutch' torbicom.