PRAKTIČNE I LIJEPE

Ni jedna od najbolje odjevenih kraljica nije odoljela omiljenim ljetnim sandalama koje obožavaju Kate Middleton i Meghan Markle

08.06.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu fashionistice koje cijene udobnost, ali i vole elegantnije modele obuće, čim zatopli najradije nose kultne espadrile koje se sjajno uklapaju u ljetne stajlinge

Među ljubiteljicama ovakvih komada su i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i Meghan Markle, a koje su inspirirale trendseterice svojim savršenim ljetnim stajlinzima koji uvijek uključuju popularne espadrile na punu petu.

Osim njih, espadrile na punu petu nose i slavne fashionistice poput Rosie Huntington-Whiteley, Sophije Vergare, Emily Ratajkowski, Gwyneth Paltrow, Pippe Middleton Matthews, Reese Witherspoon...

Obje modne ikone pokazale su nebrojeno puta zbog čega su za mnoge zaljubljenice u modu veliki uzor, a njihov odabir su predivne espadrile poznatog španjolskog brenda Castañer, predmet žudnje brojnih trendseterica.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE/pool/Nieboer/Katwijk / Sipa Press / Profimedia

Raznolikost boja i dizajna, visina pete, varijante s trakama ili bez, sve to espadrile čine univerzalnom i vrlo poželjnom obućom tijekom ljetnih mjeseci, a među najpoznatijima su one s potpisom španjolskog brenda Castañer, čije su obožavateljice i gore spomenute fashionistice. Čak je i legendarna Grace Kelly, ikona stila u 50-ima, nosila njihov model.

Riječ je o modnom klasiku koji nikad neće izaći iz mode, koji je dovoljno udoban, izdužuje noge i čini ih vitkijima, no istodobno je vrlo elegantan.

Espadrile fantastično izgledaju bez obzira nose li se uz lepršave haljine, kratke hlače, minice, suknje A-kroja ili traperice, a čini se da je još jedna dama s kraljevskih dvora njihova velika ljubiteljica - uvijek sjajno dotjerana nizozemska kraljica Maxima.

Lijepa kraljica argentinskih korijena prilikom posjeta Nijmegenu ponovno je pokazala svoj smisao za modu odlučivši se za elegantni stajling u bijelom.

Odličan look, kojem se nema što prigovoriti, upotpunila je popularnim espadrilama na punu petu u bež nijansi i efektnom nude torbicom.