ORMARI PREPUNI ODJEĆE

Lijepa Hrvatica ima posao iz snova: Plaćaju joj da se dotjeruje

24.03.2017 u 21:31

Bionic
Reading

Gledali smo je na malim ekranima, ali nakon što se okušala u glumačkim vodama, Sonja Kovač uspješno ih je zamijenila onim modnima

Modna blogerica Sonja Kovač otkrila je za Slobodnu Dalmaciju kako ni sama nije očekivala da će u godinu dana stvoriti suradnju s mnogim poznatim brendovima i družiti se, primjerice, s uspješnim blogericama na promocijama parfema kuća kao što je Chanel.

Modni blog zahtijeva puno truda i rada, a Sonja kaže da su joj ormari sada puni lijepe odjeće koju često poklanja ili donira, ali i dalje je obična djevojka koja se poput svake žene zna probuditi i pitati što će danas odjenuti.

'Moda je moja ljubav, a onda se usput i pretvorila u posao zbog kojeg dobivam lijepe stvari koje nosim. I koje mi ostaju. A uz to mi još za to i plaćaju. Imam podosta planova vezanih uz modno bloganje, no moram primijetiti da mi je gluma itekako pomogla u njegovoj realizaciji. Gluma me je naučila poziranju, šminkanju, friziranju, komunikaciji s poslovnim partnerima. Dala mi je neizmjerno iskustvo za posao kojim se paralelno bavim', rekla je Sonja Kovač, koja na svome profilu na Instagramu već ima više od 90.000 pratitelja.