MODNE ZALJUBLJENICE

Lijepa Hrvatica i Amal Clooney u istom hit komadu

01.02.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Talijanska dizajnerica Alberta Ferretti postigla je pun pogodak kolekcijom retro vesti koje velikim slovima imaju ispisane dane u tjednu, a osim slavnih dama i modnih blogerica jednim se primjerkom već pohvalila i Nikolina Lacković

Dok su poznate modne blogerice najčešće do sada nosile Ferrettinu crvenu vestu s natpisom subota, supruga rukometaša Blaženka Lackovića, odabrala je klasik u sivoj boji, baš poput Amal Clooney prije nekoliko dana.

Sunday ?✌️️ #streetstyle #streetstylegermany

Fotografiju objavljuje Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Sivu vestu s natpisom nedjelja Nikolina Lacković uparila je s trapericama, a dnevni casual look upotpunila jednostavnom frizurom. Amal Clooney je pak u istoj vesti doputovala u Los Angeles iz Švicarske. Poznata je odvjetnica retro komad iskoristila za stajling s kožnim hlačama, upečatljivim čizmicama i military kaputom ukrašen krznom.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz već viđenu sivu ili razigranu crvenu vestu, kolekcija poznate dizajnerice ima i retro komade s natpisima u roza bubblegum ili žutoj boji. Cijena jedne veste je oko tri tisuće kuna, a modne ovisnice možda će si priuštiti i takozvani paket sa svim danima u tjednu od 25 tisuća kuna.

Poput Amal Clooney i supruga rukometaša Lackovića ima prepun ormar trendovskih komada. Na njenom profilu na Instagramu tako se vidi da uz vestu talijanske dizajnerice primjerice jednu od najpoželjnijih Balenciaga torbica, srebrne čizmice ili Kenzo kožnu jaknu iz kolekcije za H&M.