SADA JE I SLUŽBENO

Nakon tradicionalnog obreda u Mumbaiju, Priyanka i Nick objavili da su zaručeni

18.08.2018 u 21:34

Bionic
Reading

Nagađanjima da su se nakon samo dva mjeseca veze zaručili indijska glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas došao je kraj. Par je na svojim Instagram profilima podijelio sretnu vijest o zarukama

Par je u subotu u Mumbaiju obavio tradicionalnu ceremoniju zaruka, nakon koje su na svojim Instagram profilima podijelili zajedničku fotografiju.

Jonas je uz fotografiju stavio opis 'Buduća gospođa Jonas, moje srce, moja ljubav', dok je Priyanka u opisu iste fotografije napisala: 'Uzimam.. svim srcem i dušom..'.

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Glasine o njihovim zarukama pojavile su se prošlog mjeseca kada je časopis People objavio da je američki glazbenik zaprosio jednu od najljepših glumica na svijetu nakon samo dva mjeseca veze.

Na fotografiji koju su objavili Priyanka nosi dijamantni zaručnički prsten, za kojega se pisalo kako ga je Jonas u miru birao iza nakratko zatvorenih vrata njujorške prodavaonice popularnog Tiffanyja.

Tijekom subote, par je na svojim Instagram profilima objavio i malu fotogaleriju s tradicionalne ceromonije u Mumbaiju, na kojoj su bili i Jonasovi roditelju odjeveni u indijsku odjeću.

'Molitva, obitelj i voljena, kao temelj ovog novog poglavlja', napisao je Jonas uz fotografije i dao naslutiti zašto je njegova voljena dosada odbijala potvrditi zaruke.

'Jedini način na koji to možet učiniti... s obitelji i Bogom. Hvala svima na lijepim željama i blagoslovima', potvrdila je Priyanka.

Datum vjenčanja slavni par još nije objavio.

  • +14
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia