UVIJEK BESPRIJEKORNA

Lijepa glumica izgleda poput Barbike u ružičastoj haljini i trendi sandalama

11.05.2018 u 12:28

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively nebrojeno je puta dokazala da se zna i voli poigrati modom, a od nje smo već navikli očekivati neočekivano. Uvijek drugačija ljepotica oduševila je svojim Barbie izdanjem na proslavi majčinog dana i još jednom potvrdila titulu modne kameleonke

Zvijezda popularne serije 'Tračerica', Blake Lively, odazvala se na humanitarni događaj organizacije Baby2Baby koja djeci do godine dana i njihovim obiteljima koja nisu u najboljoj financijskoj situaciji pruža egzistencijalnu pomoć poput pelena, hrane i odjeće. Majčin dan koji se u Americi slavi 10. svibnja prava je prilika da lijepa glumica pokaže humanost i suosjećanje, obzirom da i sama ima dvoje djece sa suprugom Ryanom Reynoldsom.

30-godišnja glumica poznata je po istančanom modnom ukusu, a s godinama je svoj stil istrenirala do faze kada gotovo više niti ne griješi. Njezina spektakularna izdanja na crvenom tepihu i javnim događanjima svima su dobro znana, pa je tako nedavno oduševila na crvenom tepihu Met Gale, gdje je izgledala kao da je upravo stigla s kraljevskih dvora.

  • +10
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek drugačija Lively ima nesvakidašnju moć transformacije iz najljepše kraljevne u gradsku trendsetericu s njujorških ulica, a sve što odjene stoji joj kao da je šivanu za nju. Na humanitarno događanje u Brooklynu glumica je stigla u romantičnom ružičastom izdanju u kojem je sa svojom prepoznatljivom plavom kosom izgledala poput žive Barbike.

Ljepotica je za druženje s potrebitom djecom odabrala haljinu retro kroja s potpisom britanske dizajnerice Jenny Packham, a svoj je ženstveni stajling zaokružila dvobojnim plastičnim ring naušnicama brenda Lucite i trendi sandalama s mašnom koje potpisuje glumičin omiljeni dizajner, Christian Louboutin.

Mašne su trenutno veliki modni hit i mogu se pronaći svugdje, na košuljama, haljinama, cipelama, torbama i šeširima, a ako još uvijek niste pronašli omiljeni komad s ovim trendi detaljem, svakako zavirite u galeriju ispod.

  • +81
Mašne su najnoviji proljetni hit Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije