NIKAD LJEPŠA

Lijepa Ana u ovom bi izdanju posramila i holivudske zvijezde

26.03.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Jedna od najljepših tenisačica na svijetu, prelijepa Ana Ivanović, otišla je početkom siječnja ove godine u tenisku mirovinu zbog brojnih ozljeda i kako bi se posvetila obiteljskom životu, no i dalje plijeni pozornost gdje god se pojavi

Bivša tenisačica pojavila se u Hamburgu na ceremoniji dodjele Gala Spa za 2017. godinu, nagrade najboljim hotelijerima, a svojim je elegantnim izdanjem i ovoga puta sve ostavila bez daha.

Ana Ivanović zablistala je u dugoj elegantnoj haljini boje fuksije, koja je istaknula njezinu zavidnu figuru. Stajling je upotpunila crnim cipelama, a kosu podignula u elegantnu punđu. Kako je izgledalo njezino spremanje za dodjelu nagrada, od frizure do šminkanja, pokazala je na svom profilu na Instagramu u Insta Storyju.

Lijepa srpska tenisačica ne krije da je najbolji beauty savjet koji je ikad čula, dobila od svoje majke, koja joj je savjetovala obavezno korištenje krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Majci također može zahvaliti na genima koje je naslijedila, a otkriva i da neke posebne beauty tajne nema.

 'Vrlo je jednostavno - uvijek tvrdim da sam prava sretnica jer sam naslijedila dobre gene od majke', kaže Ana.  Kao žene kojima se divi i čiji stil iznimno cijeni, navodi Blake Lively i Meryl Streep, a od sportskih uzora Moniku Seleš.

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekadašnja najbolja tenisačica na svijetu svojom je naglom odlukom da se zauvijek oprosti od tenisa početkom ove godine mnoge šokirala, no prekrasna brineta ne krije koliko uživa u bračnoj sreći uz njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera, a turniri joj zasad ne nedostaju.

Par se uskoro seli u Chicago gdje Schweinsteigera čeka angažman u tamošnjem nogometnom klubu.