UVIJEK BESPRIJEKORNA

Lidija Lešić prije svih isfurala najveći trend sezone koji na sva zvona najavljuju modni stručnjaci

10.03.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Instagram zvijezda Lidija Lešić, koja je manekenstvo zamijenila poslom influencera, svojim je modnim umijećem zasluženo postala često viđen gost u modnim rubrikama domaćih portala. Lijepa Slavonka nije prošla neprimijećeno na otvorenju dućana dizajnerice Diane Viljevac u centru Zagreba, isfuravši prije svih trend o kojem već duže vrijeme bruji modna struka

Plavokosa manekenka i influencerica Lidija Lešić uvijek je odjevena po posljednjoj modi, a njezin posljednji stajling dovoljan je dokaz da religiozno prati i u svakom trenutku zna zbivanja na modnoj sceni. Već neko vrijeme slušamo o trendu koji će narednih mjeseci navodno preuzeti ključnu ulogu, a riječ je o statement kragnama.

Lijepa Lidija, koju trenutno na Instagramu, nakon što je zbog hakera izgubila stari profil, prati preko 20 tisuća pratitelja, osvanula je na otvorenju trgovine u centru Zagreba u crnom odijelu koje je uspješno sparila s bijelim tenisicama, Louis Vuitton torbicom i prekrasnom bijelom bluzom s predimenzioniranom čipkastom kragnom.

Na prošlogodišnjem Tjednu mode imali smo prilike vidjeti lavinu statement kragni na modnim pistama. JW Anderson, Fendi i Ganni samo su neki od brendova koji su svoje kolekcije posvetili ovom trendu.

Bilo da je riječ o 'Petar Pan kragnama', čipkastim kragnama u viktorijanskom stilu ili predimenzioniranim špičastim kragnama - znajte da su sve dobrodošle, dokle god su zanimljive i drugačije.

Modni stručnjaci tvrde da će ovaj modni detalj uskoro preplaviti sve ulice i postati proljetni 'must have', stoga bismo vam savjetovali da svoj ormar upotpunite barem jednom bluzom, balonerom ili haljinom s dodatkom statement kragne koja će podignuti baš svaki stajling.