U ŠETNJI GRADOM

Ležerno izdanje: Hani Huljić Grašo odlično pristaje kaput trendi uzorka

25.12.2023 u 19:06

Bionic
Reading

Glazbenica Hana Huljić Grašo kamo god da se uputi privlači poglede, pa nije mogla proći nezapaženo u ležernom izdanju u šetnji po Splitu s bratom Ivanom

Split je u vrijeme božićnih blagdana krcat, a fotografima nije promaknula niti lijepa Hana, supruga glazbenika Petre Graše s kojim ima kćerkicu Albu.

Hana je za ovu prigodu odjenula mladenačku kombinaciju koja se pokazala odličnim izborom.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ležeran kaput trendi kariranog uzorka uvijek je dobra opcija i statement komad koji će podignuti svaki pa i najdosadniji stajling.

Svijetloružičasti džemper vješto je spojila s bež hlačama, a modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama dok je kosu nosila stiliziranu u raskošne uvojke dok je make up bio vrlo prirodan.

Društvo joj je pravio brat Ivan u svijetlosmeđem kaputu, udobnom džemperu, svijetlim hlačama i velikim šalom.

Inače, kako se već pisalo, plavokosa Splićanka, kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, pokrenula je i YouTube kanal s dječjim pjesmama i uspavankama.

Pjesmice su odmah dobile i svoje video vizuale, a na njima je radila zajedno s mamom Vjekoslavom Huljić koja je napisala tekst za veselu pjesmicu 'Gugu Gaga' na kojoj se može čuti i gugutanje malene Albe, godinu i pol stare kćerkice koju je Hana dobila sa splitskim glazbenikom Petrom Grašom.