U SANDRINGHAMU

Simpatični princ Louis ponovno je ukrao pozornost i oduševio u hlačama tartan uzorka

25.12.2023 u 18:08

  • +7

Kate Middleton s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kao i svake godine, članovi kraljevske obitelji uključujući i kralja Charlesa III, uputili su na jutarnju misu u crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringhamu gdje su ih pozdravili brojni građani

Obitelj princa i princeze od Walesa bila je usklađena u plavoj i zelenoj odjeći, dok su hlače od tartana malenoga Louisa povezivale modne kombinacije.

Kate je pak za ovu prigodu odabrala chic kaput naglašenih ramena u tzv. kraljevski plavoj boji, dok je njezin suprug, budući nasljednik engleske krune, princ William bio u klasičnom tamnoplavom odijelu.

I njihovi su mališani bili modno usklađeni, a sve je oduševio najmlađi član obitelji, princ Louis (5) u tamnoplavom kratkom kaputu s dvorednim kopčanjem i odgovarajućim hlačama tartan uzorka. Princ George je također bio u tamnoplavom odijelu, dok je princezi Charlotte divno pristajao tamnozeleni kaputić u kombinaciji s haljinom, gustim čarapama i Mary Jane balerinkama od lakirane kože.

  • +9
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Osim što je zaradio nove modne bodove, odjeća princa Louisa pokazuje i koliko je najmlađi član obitelji narastao. Dok je donedavno bio poznat po svojim kratkim hlačama s dokoljenicama (kao npr. prošlog Božića), jer je to klasični look za dječaka njegovog kraljevskog položaja, Louis je tek nedavno počeo nositi duge hlače. Ranije ovog mjeseca princ je nosio jedan od svojih prvih pari hlača u svom debiju na godišnjem božićnom koncertu princeze Kate.

Ako vam blagdanska odjeća princa Louisa s razlogom izgleda poznato to je zato što je te hlače naslijedio od svog brata Georgea što je također tradicija koje se drži i Kate Middleton.

Naime, na fotografiji s kraljicom Elizabetom, tadašnjim princem Charlesom i princom Williamom koja je objavljena početkom 2020., George je nosio vrlo slične hlače od tartana. Fotografija je također snimljena oko Božića kada se obitelj okupila na godišnjem blagdanskom ručku 2019. prije odlaska u Sandringham.

Prvi put kad je princ George nosio duge hlače u javnosti bilo je u svibnju 2018. na vjenčanju njegovog strica princa Harryja i Meghan Markle. Kao paž, George je nosio minijaturnu verziju kaputa Blues and Royals koji su Harry i princ William nosili na ceremoniji.

Sljedeće godine princ George je počeo nositi duge hlače, uključujući i tradicionalnu božićnu šetnju do crkve u Sandringhamu 2019.

Inače, princeza Kate (41) velika je obožavateljica tartana, posebice tijekom njezinih posjeta Škotskoj. Sama je odlučila nositi taj uzorak na Božić, uključujući 2018. kada je bila trudna i 2013. u plavo-zelenoj kombinaciji Alexandera McQueena.