MODNI BIZNIS

Lejla Filipović zablistala na otvaranju svog dućana

29.10.2014 u 11:36

  • +13

Otvorenje modnog salona Lejle Filipović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Na otvaranju modnog dućana LD čije su vlasnice Lejla Filipović i Dunja Barbarić okupila su se brojna poznata imena koja su vlasnicama poželjela sve najljepše u novom modnom biznisu

Zagreb je bogatiji za još jedan concept store. Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga Tarika Filipovića sa svojom vjenčanom kumom Dunjom Barbarić sinoć je prijateljima i poslovnim partnerima predstavila LD store, dućan nazvan prema prvim slovima njihovih imena.


Modnim dućanom koji se nalazi u Mesničkoj ulici u blizini kazališta Kerempuh, gdje je Tarik ostvario brojne lijepe uloge, lijepoj Lejli ostvario se dugogodišnji san. U dugoj toaleti boje crnog vina koja joj je otkrivala naga leđa, lijepa Lejla je primala brojne čestitke, ali i komplimente odabiru glamurozne haljine.

'Da, haljina je od svilenog pliša i bit će u prodaji. Ona je u kategoriji ekskluzivnijih komada odjeće pa će njezina cijena biti oko pet tisuća kuna. Imat ćemo isključivo male serije odjeće. Za zimu smo se orijentirale na prekrasne kapute i kožnate jakne s krznenim detaljima koji će se šivati po narudžbi', otkrila je Lejla te dodala da su ona i Dunja odjeću nabavljale u Istanbulu, i to različitih brendova koji isporučuju male serije za francusko i talijansko tržište.

Na otvaranju dućana Lejla je uživala veliku podršku supruga Tarika, njegove mame Seke i sestre Emine te svoje mame Fehme i sestre Amele.

'Ženski dio obitelji sinoć je bio u većini dok je Tarikov tata Omer čuvao unuke, Armana i Dina te Jelenu', otkrila nam je Lejla, kojoj su sve najljepše poželjeli Joško Lokas, Tihana Harapin Zalepugin, Rene Bitorajac i supruga Ana, Ana Miščević, Alma Vukičević Bukvić i mnogi drugi.