ljetna inspiracija

Lejla Filipović plijeni pažnju u odjevnom komadu kojeg žene trenutno najviše traže

01.08.2020 u 14:20

Bionic
Reading

Svoju popularnost ovog ljeta uživaju tunike za plažu i kaftani koji su postale mnogo više od još jednog u nizu odjevnih komada za ljetnu garderobu. Kaftane voli i supruga Tarika Filipovića koja trenutno odmara u istarskim Rakovcima

Uz pareo i prozračne tunike, kaftani se nameću kao 'must have' odabir koji pruža neodoljivu dozu elegancije i ženstvenosti. Lejla Filipović u svojoj ovoljetnoj kolekciji ima više kaftana. Na najnovijoj fotografiji objavljenoj na Instagramu pozira s čipkastim, nježne pastelne nijanse Anite Pokrivač iz kolekcije Beachwear.

Bivša Miss Hrvatske i jedna od najljepših žena regije ranije se fotografirala u sivo bijelom kaftanu sarajevskog concept storea. Iskombinirala ga je sa sivim turbanom. Sudeći po komentarima njezinih pratitelja - njezini zaslužuje čistu peticu u modnom imeniku.

Lejla svoje pratitelje redovito obara s nogu stajliš kombinacijama, a svojim dosadašnjim morskim izdanjima je dokazala da osim otmjeno, može izgledati i vrlo seksi i zavodljivo. Osim njezinog istančanog ukusa za modu, mnogi komentiraju i njezino sjajno tijelo budući da je dva puta rodila i korača petim desetljećem života.

View this post on Instagram

💜💜💜

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on