još puni baterije

Nakon ljetovanja s obitelji Rađa, Tarik Filipović pokazao na kojem, za njega posebnom mjestu, trenutno uživa

10.08.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Za jednog od najpomiljenijih glumaca i voditelja i njegovu suprugu Lejlu ljetovanje još traje. Nakon guštanja na Hvaru stigli su u Tarikov rodni kraj odakle se javio pratiteljima

Supružnici Filipović su s obitelji Rađa odlično proveli godišnji odmor u mjestu Zavala na otoku Hvaru, a nakon toga su stigli u Tarikov grad, Zenicu gdje žive njegovi roditelji, majka Seka i otac Omer.

Dugogodišnji voditelj 'Milijunaša' ponosno je pokazao mjesto na kojem je uživao u svojim najmlađim danima, pohvalio se kako je od KPD Zenica dobio lijep suvenir, drvenu škrinjicu s grbom NK Čelik (Tarik je veliki prijatelj kluba i često im nesebično pomaže), a posjetio je i tamošnju knjižaru te se opskbio s nekoliko novih naslova domaćih autora.

On i njegova Lejla u Zenici su među ostalim bili i na koncertu pobjednika X Factor Adria 2015 - Amela Ćurića. 'Zenica summer fest 2021…Amel Ćurić', opisao je glumac i voditelj fotografiju.

'Ono što mi je, nekako, najdraže iz djetinjstva jest sjećanje na mog dedu. Sjećam se čak i razgovora sa njim, nekih pjesama koje mi je pjevao. Neke dječje pjesmice, ali i neke sevdalinke. Inače, moj deda je fenomenalno pjevao sevdalinke, moj otac Omer vrlo, vrlo dobro, a ja ih pjevam solidno. (smijeh) Sve u svemu, imao sam sjajno i sretno djetinjstvo u Zenici', ispričao je Tarik svojedobno.