NA CRVENOM TEPIHU

Laskavo izdanje holivudske plavuše: Gwyneth Paltrow ne boji se boja

08.12.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Uz glumačku kolegicu Halle Berry, poznata oskarovka postala je glavnom zvijezdom novog izdanja Međunarodnog filmskog festivala Red Sea u Saudijskoj Arabiji

Nakon što je na crvenom tepihu londonskog Royal Albert Halla zablistala u vintage haljini Valentina s raskošnim ogrtačem crvene boje, Gwyneth Paltrow zaputila se do Saudijske Arabije.

Na filmskom festivalu Red Sea bila je od glavnih zvijezdi uz bok 57- godišnjoj kolegici Halle Berry s kojom je prisustvovala ceremoniji zatvaranja novog izdanja.

Tim povodom odjenula je haljinu sarong stila u živahnoj nijansi žute, koja je imala naborane puf rukave i detalj velike mašne stvoren pojasom na struku. Skromni lađasti izrez ovratnika i prorez do bedara po sredini kreacije, 51- godišnjoj Paltrow pomogao je u posebnom isticanju na crvenom tepihu.

Ova efektna kreacije, kako se doznaje, dio je resort kolekcije brenda Caroline Herrere za novu, 2024. godinu.

Svečani look dopunila je parom žutih štikli s platformom s otvorenim prstima i parom dijamantnih, zlatnih naušnica uz nekoliko otmjenih prstenova.

Svoju je plavu kosu stilizirala zalizanom punđom; šminka je bila jednako živahna kao i haljina, a nosila je sjajilo za usne u boji breskve i svijetloljubičasto sjenilo.

Uz Halle Berry, poznatoj oskarovki pridružilo se još nekoliko holivudskih ličnosti na Međunarodnom filmskom festivalu u Saudijskoj Arabiji poput kolegica Zoe Saldañe, Diane Kruger, Freide Pinto, Sofie Vergare i Michelle Williams.

Prije dolaska u Saudijsku Arabiju, ovog ponedjeljka uveličala je novu dodjelu nagrada The Fashion Awards u londonskom Royal Albert Hallu, za crveni tepih odabravši haljinu bez naramenica s pripadajući ogrtačem iz Valentinove haute couture kolekcije za sezonu jesen/zimu 1965. godine.

  • +2
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Daniel LEAL / AFP / Profimedia