FASHION GURU:

'Lana Jurčević je promašila temu partyja, hvala joj!'

22.05.2015 u 14:37

Bionic
Reading

Veliki party časopisa Story privukao je brojna lica s društvene scene koja su na crvenom tepihu pozirala poput zvijezda zlatnog doba Hollywooda. I dok su se neke ljepotice držale teme, neke su odlučile uspješno je ignorirati. Među najbolje odjevenim na zabavi naš dežurni modni kritičar izdvojio je pjevačicu Lanu Jurčević i voditeljicu Miju Kovačić

'Zgodna Lana odlučila se za nešto drugačije od onog što smo mogli vidjeti na ovogodišnjem Storyjevom partyju, a to su minjak i šljokice.

Njezinim stylingom dominirale su vrlo popularne gladijatorice, naravno na petu, što je dobro jer je onda to izdanju dalo pomalo glamurozan touch.

Pogriješila je dodušejedino u tome što to nije bila tema partyja, ali svejedno joj hvala na tome, jer od silne čipke koje su dame nosile prošle večeri, skoro me zaboljela glava.

Još jedna ljepotica koja je bila glamurozna, decentna i profinjena, a k tome je još i pogodila temu partyja, bila je voditeljica Mia Kovačić. Njezina jednostavna bijela haljina s ozbiljnim dekolteom koji si ona svakako može priuštiti te slatkom kratkom frizurom bila je pun pogodak.

Što se tiče muškaraca, tu nije baš bilo prevelike konkurencije, pa je Saša Lozar dobio dobru ocjenu i, naravno, ja. ;)'