PREDSJEDNIKOVA KĆI

Lana Josipović ima obožavatelje na Facebooku

13.01.2010 u 14:31

Bionic
Reading

Donedavno samozatajna srednjoškolka preko noći je postala poznata, a na Facebooku je osnovana grupa pod nazivom 'Lana Josipović - prva kći Hrvatske' u koju se dosad učlanilo više od 550 članova

Kći trećeg hrvatskog predsjednika Lana Josipović je bila vrlo samozatajna i izbjegavala je bilo kakvu medijsku eksponiranost tijekom predizborne kampanje, a sada postaje jako popularna.

Odmah nakon pobjede Ive Josipovića na predsjedničkim izborima na Facebooku je osvanula grupa obožavatelja Lane Josipović. U grupu pod nazivom 'Lana Josipović - prva kći Hrvatske' dosad se učlanilo više od 550 članova, a zid je ispunjen brojnim dobrim željama, čestitkama, pa i ponekim flertom.

Lana pohađa četvrti razred Matematičke gimnazije u Zagrebu, popularni MIOC, i odlična je učenica. Prijatelji iz škole je opisuju kao simpatičnu i duhovitu djevojku, s velikom željom za putovanjima. U slobodno vrijeme ide u školu stranih jezika, a planira upisati i tečaj plesa. Uz to, vrlo je dobra i matematičarka, a od oca je naslijedila dobar osjećaj za glazbu, obožava svirati klavir.

Lana je vrlo privržena ocu, a kako je jedinica, često joj govore da je 'prava tatina kći'. Ovo je prvi put u povijesti da Hrvatska ima prvu kćer, jer su dosadašnji predsjednici imali odraslu djecu.