FASHION GURU

Mark Zuckerberg iznenadio modnim odabirom, a očito je puno puta gledao Jamesa Bonda ili Austina Powersa pa je novu firmu nazvao zlokobnim imenom

  • 29.10.2021 u 13:59

  • Bionic
    Reading

    Vlasnik Facebooka ili, po novom, Mete, Mark Zuckerberg, na predstavljanju rebrandinga odlučio je apdejatati i svoj imidž, pa je umjesto obične sive majice, iz koje nije izlazio posljednjih desetak godina, uskočio u crnu vestu. Dobro da nije dolčevita, hm, fura li se on to na Stevea Jobsa?

    Nakon velebne objave da je milijarder Zuckerberg promijenio ime firme, koliko sam primijetio, promijenio je napokon i majicu. Mark je puno puta gledao Jamesa Bonda ili možda Austina Powersa pa je novu firmu nazvao zlokobnim imenom, kakvo je uostalom i njegovo poslovanje.

    Sada nam nudi još manje privatnosti, a možemo mu dati i svoju dušu.

    Baš me briga za njegove nove ideje i poslove, ja ih ionako ne mislim koristiti osim tog nesretnog Facebooka i Instagrama.

    • +34
    Mark Zuckerberg Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

    Nagledali smo ga se dovoljno u bezličnim odijelima na saslušanjima u američkom Kongresu posljednjih godina, a na predstavljanju novog imena Meta pojavio se ne u sivoj majici i crnim hlačama kao do sada, već je iznenadio modnim odabirom.

    Crne hlače i crna majica. Kako neočekivan izbor, dobro da nije stavio crnu dolčevitu, tako da se Jobs okreće u grobu. Sigurno mu je taj stajling izabrala njegova gospođa pa se nije mogao žaliti.

    Koliko ste mogli shvatiti, nisam njegov fan, tako da mogu samo reći da je Bezos još uvijek bolje odjeven od njega.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.