PRAKTIČNO I LIJEPO

Laka za održavanje: Ova nova varijanta boba pristaje svima i pomlađuje u trenu

03.04.2022 u 17:14

Bionic
Reading

Dominacija boba nastavlja se i ove godine, a ako se pribojavajte kako ćete imati puno posla oko stiliziranja, najnovija varijanta boba, tzv. shaggy bob, oduševit će one kojima se svakoga jutra ne da gubiti puno vremena na frizuru

Ako ste i vi u potrazi za proljetnom promjenom imidža, nakon neodoljivih varijanti najpopularnije frizure boba, poput francuskog, talijanskog ili choppy boba, stiže još jedna verzija kojoj je teško odoljeti.

Shaggy bob, koji bismo najbolje mogli opisati kao razbarušeni bob, odnosno slojevito ošišani bob koji nastoji slijediti prirodnu strukturu kose veliki je ovosezonski hit.

Ovakav tip boba nevjerojatno je cool i kombinira klasični bob rez s tzv. shag kakav obožavaju glazbene zvijezde Miley Cyrus i Billie Eilish.

Riječ je o chic frizuri s neodoljivom buntovnom vibrom, ujedno zavodljivom i rokerski šarmantnom s cool notom.

Ovakav bob idealan je za vlasnice valovite kose kose koje žele dati još više volumena svojoj kosi, a duljina mora biti negdje do ramena.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Ako niste raspoloženi za klasični bob, onda će vas ova varijanta oduševiti jer ima još jedan plus, a to je da će tanka kosa izgleda neusporedivo bujnije te u trenu skida godine.

  • +3
Billie Eilish odlično stoji shaggy bob Izvor: Profimedia / Autor: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubiteljicama ovog stila pridružila se i Selena Gomez koja je unazad nekoliko godina vjerna bob frizuri koja joj lijepo ističe ten i crte lica, a njezinoj frizuri posebnost daju upravo ležerne tanke šiške.

Nije ni čudo da je glumica i pjevačica u kratkom roku dobila bezbroj pohvala za svoj novi look.

Vladarice Instagrama već je očarao ovaj cool bob pa smo pronašli još nekoliko neodoljivih varijanti.