NEUMORNA INVENTIVNOST

Lady GaGa modom ošamarila i Angelinu Jolie

16.11.2009 u 10:41

Bionic
Reading

Angelina Jolie, Eva Mendes i Jessica Alba pale su na ispitu inventivnosti u modi kad je među njima na balu u Los Angelesu prošetala Lady GaGa. Njezina odjeća i šminka nesmiljeno ruše sva pravila mode, ljepote i seksipilnosti

Muzej suvremene umjetnosti na proslavu 30. godišnjice u Los Angelesu privukao je vojsku poznatih, koji su prije glamuroznog slavlja pogledali i prigodnu izložbu.

Pravo ushićenje na partiju izazvali su Angelina Jolie i Brad Pitt, koji se iznimno rijetko pojavljuju u javnosti, a još rjeđe zajedno. Zajedno su razgledali izložbu u sklopu koje su djela umjetnika poput Jacksona Pollocka i Pieta Mondriana te su se povremeno razdvajali kako bi svatko za sebe dublje proučio sliku.

Angelina je nosila dugu crnu haljinu bez naramenica s potpisom Armani Prive, a kosu joj je bila raspuštena. Djelovala je umorno i mršavo, na rukama su joj se isticale vene. Brad je nosio Tom Ford odijelo i u posljednje vrijeme novi zaštitni znak, dugu bradu.

Večer umjetnosti uveličala je i Eva Mendes u ovaj put vrlo čednoj haljini do koljena, na kojoj su se zanimljivo ispreplitale crna i boja bijele kave, s kristalićima na prsima. Simpatično odjevena bila je i Jessica Alba, u crnoj haljinici do koljena i nešto dubljim dekolteom.

Kate Beckinsale odlučila se za pravi holiuvudski glamur u zelenoj asimetričnoj svilenoj haljini, dok se Kate Bosworth odlučila za kraću Proenza Schouler crno-bijelu haljinicu. Ruska manekenka Dasha Zhukova, ljepša polovica bogataša Romana Abramoviča, došla je sva u crnom, s kačkanim detaljima na haljinici.

Gwen Stefani došla je u crno-bijelom korzet-topu i crnim hlačama i djelovala vrlo mladenački. Veći dio večeri provela je u dubokom razgovoru s Guyem Ritchijem

Uzvanike je zabavljala Lady GaGa, zajedno s trupom balerina. I sama je bila odjevena u srebrnu baletnu haljinicu od kristalića. No, njezina šminka na usnama i oko očiju, kao i konstrukcija na glavi i opet su bili povod za višednevne rasprave.

Kasnije se Lady Gaga družila s gostima, a izgledom je odudarala od svih lica s A liste. Pjevačica je definitivno žena koja ruši pravila mode, ljepote i seksipilnosti.