UKLJUČITE SE I VI!

L'Occitaneov hit u borbi za bolji vid

11.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Od svake prodane Karite kreme za ruke – posebno ograničeno izdanje, 150 ml u razdoblju od 11. listopada do 11. studenog, L’Occitane Hrvatska donirat će 7 kn Hrvatskom savezu slijepih

L’Occitaneova Karite krema za ruke postala je svjetski prodajni hit s razlogom! Ova iznimna krema za ruke obogaćena sa čak 20 posto karite maslaca, kokosovim uljem, ekstraktima meda, badema, lana i sljeza intenzivno hrani, štiti, hidratizira te obnavlja kožu. Baršunasta tekstura kreme brzo se upija, ostavljajući kožu ruku mekom, zaglađenom i učinkovito zaštićenom.

L’Occitane je predstavio posebno ograničeno izdanje svjetskog prodajnog hita Karite kreme za ruke živahnih boja. Privlačan dizajn ove kreme podsjeća na ručno pletene košare od prirodnih materijala koje izrađuju žene u Zapadnoj Africi, od kuda tvrtka nabavlja karite maslac. Živahne boje i uzorci inspirirani su tim čudesnim ručno pletenim košarama i žarkim afričkim suncem.

Istinita priča od samih je početaka ujedno i istinita priča o solidarnosti i borbi protiv sljepoće koja se može spriječiti. L’Occitane je prvo poduzeće koje je nazive svojih proizvoda napisalo Braillovim pismom i tako ih približio slijepim i slabovidnim osobama. Međunarodna L’Occitaneova Zaklada podupire neprofitni projekt za borbu protiv sljepoće u suradnji s nevladinom organizacijom Orbis s ciljem pružanja oftalmološke skrbi diljem svijeta, u teško dostupnim i nerazvijenim mjestima.

Novo poglavlje svoje istinite priče ove će godine napisati i L'Occitane Hrvatska, lokalnim projektom prikupljanja sredstava od prodaje Karite kreme za ruke u posebnom ograničenom izdanju.

Od svake prodane Karite kreme za ruke – posebno ograničeno izdanje, 150 ml u razdoblju od 11. listopada do 11. studenog, L’Occitane Hrvatska donirat će 7 kn Hrvatskom savezu slijepih.

Donirana sredstva namijenjena su održavanju skupa slijepih i slabovidnih učenika završnih razreda osnovne škole radi njihovog punog informiranja o mogućnostima zapošljavanja slijepih i slabovidnih osoba te u tom kontekstu njihovog usmjeravanja u odabiru srednje škole i daljnjeg obrazovanja.