ostvariTE svoje snove

Nagradili smo čitatelje L'Erbolario proizvodima

24.07.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Zašto ovoga ljeta ne biste ostvarili svoje snove uz L'Erbolario. Koža tamni da bi se zaštitila od štetnog zračenja i to je razlog zašto se stalno naglašava važnost sredstava koja se koriste kod izlaganja suncu

Mudro je postići ono što želimo- tamnu put, ali da zadržimo mladalački izgled kože i da kožu sačuvamo za budućnost, jer koža pamti i  kumulira oštećenja u tijeku cijelog života.

Unguento Superabbronzante- Mast za brzo tamnjenje

Namijenjena je onima koji žele brzo dobiti tamnu boju ili intenzivirati već postojeću boju. Ova mast namijenjena je osobama s jakom kožom boje jantara koja prirodno podnosi sunce i svima onima koji žele dodatno potamniti.

Ne sadrži  filtere za zaštitu od sunca, ali obiluje  prirodnim hranjivim elementima  koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Zbog svojih hranjivih sastojaka izaziva ugodan osjećaj na koži nakon nanošenja. Uporabom ove masti potamnit ćete puno brže, a boja poput najfinije čokolade ostat će duže  na vašoj koži zahvaljujući prisustvu ekstrakta orahove ljuske i mrkvinog ulja. Ako ste od onih koji odmah pocrvene kad izađu na sunce, koristite ovu mast u hladu suncobrana ili kakvog stabla i ugodno će te se iznenaditi svojom bojom.

Sadrži: ekstrakt orahove ljuske, ulje mrkve i ekstrakt aloje

Soleombra – Svilenkasti fluid nakon sunčanja za lice i tijelo

U vrijeme opuštanja nakon ana provedenog uživajući na suncu koža zahtijeva specijalan tretman. Uslijed djelovanja UVA i UVB zraka, umora uzrokovanog intenzivnim svjetlom, vjetrom i soli koža zahtjeva oporavak i ishranu uz nježnu pomoć za uspostavljanja zdrave ravnoteže i elastičnosti.

Svilenkasti fluid nakon sunčanja za lice i tijelo vrlo brzo vraća koži prvobitna svojstva, gipkost i nježnost. Dubinski će je nahraniti i osigurati dovoljno vlage da se koža ne peruta. Potiče prirodni metabolizam kože i obnovu stanica.

Soleombra će u trenu vratiti vašoj koži neophodnu vlažnost, dubinski nahraniti kožu i osigurati joj mekoću i zaštitu od ljuštenja te ojačati njen obrambeni mehanizam i pripremiti je za nove izazove, tj. sve što je potrebno da održite izazovan ten.

Na području gdje koža zateže ii je crvena, Soleombru možete upotrijebiti kao pakung ili masku za kožu.  

Sadrži: vosak  ječma, karite maslac, ulje argana. 

Crema Illuminante - Svjetlucava krema za poslije sunčanja

San svake žene je navečer zasjati poput zvijezda na nebu, pa dozvolite si ostvarenje tog sna uz L'Erbolario .  Ova krema će pod mjesečevom svjetlošću, zasvjetlucati na vašoj koži poput zvjezdica i dodatno naglasiti tamnu, baršunastu boju.

 Kožu nakon sunčanja treba obnoviti, vratiti joj izgubljenu vlažnost i pružiti joj hranjive supstancije. A sve to možete postići prirodnim sastojcima, koji koži vraćaju svježinu i mladalački izgled.

Dragocjeni aktivni sastojci poput ulja zlatne palme i gela aloe vere njeguju svježinu kože, djeluju antioksidacijski i štite je dok  karite maslac, maslinovo i mangovo ulje hrane  i hidratiziraju vašu kožu.

Više na: http://www.lerbolario.hr/ 

L´Erbolario čitateljima tportala daruje 5 poklon paketa (Mast za superbrzo tamnjenje + ruksak za plažu), a dobitnici su Vjeka Varnica, Maristela Stančić, Ana-Marija Sever-Šeni, Sanja Veić i Mirjana Farkaš.