VRUĆE KRPICE

Kupaći kostim koji je zaludio 'it' cure i utjecajne blogerice

05.05.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Kalifornijska blogerica Shea Marie ne tako davno okušala se u dizajniranju kupaćih kostima. Rezultat njezine nove poslovne avanture pokazao se itekako isplativim sudeći po brojnim popularnim djevojkama i blogericama koje na Instagramu redovito objavljuju fotke u njezinim badićima

Nakon uspješnog lansiranja vlastita brenda kupaćih kostima Same Swim 2015., kalifornijska blogerica Shea Marie već je završila s kreiranjem druge kolekcije svojih ultra šik badića koji su osvojili pozornost zvijezda poput Kendall Jenner Hailey Baldwin.

'Kao što se moglo očekivati, naša prva kolekcija prošla je u iskušavanju raznih metoda i usputnih pogrešaka. Ove sezone, s nešto više iskustva, uspjeli smo kreirati badiće koji lijepo prianjaju uz tijelo. Posebno smo vodili računa o načinu šivanja i konstruiranju badića te o tome da proizvodnja teče glatko. Kad smo sanirali početničke greške, imala sam dovoljno slobode da se poigram dizajnom dodajući nove stilove za drugu sezonu', otkriva dizajnerica.

U kolekciji kupaćih kostima Shea Marie posebno se ističu modeli u neonskim bojama kojima se pridružuju modeli tigrastog uzorka. Ako ovog ljeta želite izgledati posebno preplanulo, dizajnerica Shea Marie otkriva kako ćete takav efekt najbolje postići u kostimu nijansom narančaste šerbet.

Bikinis for days @sameswim

Fotografiju objavljuje S A M E S W I M (@sameswim)

#regram @haileybaldwin in @sameswim ????????

Fotografiju objavljuje S A M E S W I M (@sameswim)


Topovi Catch Triangle pokazali su se najpopularnijom stilom a, kako otkriva dizajnerica, najviše je pohvala primila za bikini nazvan Everything Bottom zbog odličnog prianjanja uz tijelo i umjerene pokrivenosti za razliku od brojnih brendova kupaćih kostima koji danas kao nikad prije štede na materijalu.

Upravo u tom bikiniju uživala je jedna od najpopularnijih cura današnjice – Kendall Jenner

Kendall Jenner i Hailey Baldwin nisu jedine djevojke koje uživaju u čarima badića brenda Same Swim. Za oko su zapele i utjecajnoj blogerici Chiari Ferragni i Viktorijinoj anđelici Eniko Mihalik.

#TurksAndCaicos

Fotografiju objavljuje Eniko Mihalik (@mreniko)

'Naravno da svaki dizajner priželjkuje da njegove kreacije nose velike zvijezde. U mom slučaju, ono što me posebno veseli jest činjenica da nismo slali kupaće zvijezdama u nadi da će ih nositi – upravo suprotno. One su ih same odabrale (ili njihovi stilisti) i to je za nas poput ostvarenja sna', rekla je dizajnerica nadodavši: 'U potpunosti vjerujem u svoj brend kupaćih kostima s obzirom na to da je riječ o modelima koje i sama želim i volim nositi. Znam da ovo može zazvučati sebično, no dizajniram badiće za sebe, odnosno djevojke poput mene. Vidjeti djevojke čijem se stilu osobno divim kako nose moje bikinije osjećam se iznimno počašćeno.'