CINDY CRAWFORD

Kritike je pogodile: 'Znam da imam bore, ne trebate me podsjećati na to'

24.03.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Cindy Crawford (51) obrušila se na komentatore na društvenim mrežama koji su se okomili na bore slavne manekenka koja je 90-ih vladala modnim pistama

Lijepa brineta i u svojim 50-ima može posramiti puno mlađe kolegice, a sada se našla na meti online hejtera koji su kritizirali njezin izgled.

Cindy često na Twitteru i Instagramu objavljuje svoje fotografije u prirodnim izdanjima bez korištenja filtera ili efekata, a zbog toga se sada našla na meti dežurnih kritičara. Kaže da se ne voli slikati kompletno našminkana jer ne želi da ljudi kasnije kažu kad je vide uživo da uopće ne izgleda kao na fotografijama.

'To je prednost dugogodišnje kvalitetne njege kože jer vam onda ne treba puno make-upa', smatra Cindy.

  • +11
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da neki ipak ne dijele njezino mišljenje jer su je internetski hejteri napali da se vidi da je ostarjela i ima bore.  

Cindy je u intervjuu za People poručila da je svjesna svojih godina i starenja te da je nitko ne treba putem društvenih mreža na to dodatno podsjećati.

Slavna ljepotica, koja je s Christy Turlington, Lindom Evangelistom i Naomi Campbell bila dio poznate četvorke supermodela, kaže kako je svjesna kako ne može zaustaviti starenje.

'Nemam tu puno izbora. Ali zbilja me nitko putem društvenih mreža ne treba podsjećati na to da starim i imam bore. Ja to znam. Ta današnja potreba za konstantnim kritiziranjem svega me rastužuje', poručila je Cindy i kaže kako je sretna što je zdrava i u formi.

'Zbilja sam vrlo sretna. Vježbam, u dobroj sam formi, zdrava sam. Uvijek se nastojim fokusirati na te pozitivne stvari', rekla je slavna ljepotica. Često ističe i koliko joj znači obitelj: suprug Rande Gerber i djeca Kaia i Presley, koji se također probijaju u svijetu mode.