U ZADRU

Krie design predstavio predjesensku kolekciju

17.08.2015 u 13:09

  • +7

Nova kolekcija Krie designa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Darko Belančić

Bionic
Reading

Modna dizajnerica Kristina Burja održala je samostalnu reviju u prekrasnom ambijentu odmarališta Falkensteiner hotel & spa Iadera

Zadarska publika uživala je na predstavljanju aktualne kolekcije, a obilježavaju je svijetle boje, udobni materijali i krojevi obogaćeni originalnim printovima Krie designa. Posebno ih je oduševila predjesenska kolekcija koja je imala svoju premijeru zahvaljujući partnerima revije, Concept storeu Tiramol, Style studiju Goga i Martini Thomas - The make up centru.

Kristina je ostala vjerna sebi u modelima i motivima te snažnim detaljima naglašava krojeve, a kombiniranjem kože i mreže dala je cijeloj priči umjerenu dozu seksepila.

'U kolekciji jesen/zima, koju pripremam, poigrala sam se onim što me najviše veseli, a to je koža kao materijal i njene mogućnosti. Kolekcija će biti dosta snažna, čvrstih linija i igrat ću se apliciranjem uzoraka na nju. Poznato je da volim glam rock stil pa će tako moja publika sigurno uživati u novim komadima!', rekla nam je dizajnerica Kristina Burja, a boravak u odmaralištu Falkensteiner hotel & spa Iadera iskoristila i za snimanje najavne kampanje.

Na reviji su bili mnogi njezini poslovni partneri i ljubitelji mode, a novitete Krie designa uvijek prva pogleda Kristinina prijateljica Vanja Mamić te je prisustvovala i ovom modnom događaju.