NA DOMAĆIM FERKVENCIJAMA

Krenuo Prvi radio – pratite ritam grada Zagreba

06.04.2013 u 16:58

Bionic
Reading

Jučer ujutro u pet sati, puno prije naznaka zore i prvih sunčanih zraka, započeo je s emitiranjem Prvi radio, koji svojim modernim, urbanim i 'trendy' pristupom planira u potpunosti osvojiti srca i uši slušatelja i slušateljica diljem Zagreba. Ako ste u potrazi za 'samo najboljom glazbom' - Prvi radio je vaša frekvencija. Ako su vam ipak najvažniji zanimljivi i aktualni sadržaji te točne i pravovremene informacije – Prvi radio je opet tu za vas, od 0-24 i to na frekvencijama 93,6 i 104,5

Prvi radio nastao je na temeljima Hit FM-a, preuzevši od njega ono najbolje i nadograđujući taj koncept mnoštvom urbanih novosti i 'catchy' sadržaja. Kroz novu programsku shemu odlučio je svim ljubiteljima ovog medija ponuditi nešto novo, drukčije i bolje. Prateći ritam grada Zagreba, Prvi radio je svakodnevno na raspolaganju svojim slušateljima jer Tatjanu Franu Mladena, Petru, Andreu, Anju i Jelenu uvijek zanima što se događa na zagrebačkim ulicama, gdje su gužve, što je novog u gradu, kad su dobri koncerti... ukratko, zanima ih sve vezano za Zagreb, a glavni cilj je biti na usluzi Zagrepčanima.

U želji da osvježi radijsku scenu u Zagrebu, Prvi radio nudi samo najbolju glazbu, neizmjerno puno zabave, dobrih vibracija, kreativnih emisija i priloga, kao i zanimljivih i nerijetko vrlo unosnih nagradnih igara. Tako, primjerice, već idućeg tjedna, 8. travnja, kreće kampanja '1000 kuna na sat', tek prva u nizu novosti zbog kojih nećete požaliti što ste se zadržali baš na frekvenciji Prvog radija. Na koji način će slušatelji svakog punog sata, od 7 do 18 sati, imati mogućnost osvojiti 1000 kuna, moći ćete saznati u ponedjeljak.

Prvi radio je dio slovenske regionalne radijske mreže Infonet media d.o.o, u čijem sastavu se nalazi više od 20 radijskih
postaja na području Slovenije, Srbije i Slovačke
, koje imaju svakodnevni doseg do 790.000 slušatelja. Prvi radio doista je 'prvi radio' u Hrvatskoj kojem je slovenska radijska mreža pružila povjerenje te mu na taj način omogućila da postane jedina radijska postaja u Hrvatskoj koja je povezana na regionalnoj razini.

O programskoj shemi Prvog radija, voditeljima te najaktualnijim vijestima i novitetima moguće je saznati na službenoj
internetskoj stranici (prviradio.hr), kao i na službenom Facebook profilu ovdje