SAVRŠEN SPOJ UGODNOG I KORISNOG

Kreće ludo dobra i vrijedna tportalova ljetna nagradna igra

15.06.2011 u 15:00

Bionic
Reading

S prvim danima ljetnih praznika na tportalu kreće nevjerojatno zabavna i razigrana nagradna igra s košaricom ludo dobrih ljetnih darova

Iako mnogi od vas vjeruju da im je za savršen ljetni odmor potreban tek komad pješčane plaže, miris mora i sunčani dan bez oblačka, mi tvrdimo da, uz malo sreće, upornosti i vrijedno čitanje tportala, vaš savršeni odmor može doživjeti nove uzlete u pogledu ljetnih razbibriga, veselja i nezaboravne zabave.

Što? Gdje? Kako? Na tportalu i vrlo lako. Sa školskim praznicima i prvim ljetnim danima upravo ovdje počinje ludo dobra, laka i super vrijedna nagradna igra koja će vas opskrbiti svim žarko željenim rekvizitima bez kojih ljeto nije zamislivo, a u potrazi za kojima obično lutate šoping centrima nekoliko sati prije puta.

No ne samo to! U veseloj tportalovoj nagradnoj košarici naći će se prave pikanterije koje će sretnike prikovati uz podmorske i nadmorske ljepote, probuditi u nekima od njih umjetničku ili sportsku crtu, knjiškog crva ili opakog filmofila, šminkera visokog formata ili šmekera lokalnog djelovanja.

Vrijedni i sretni čitatelji tportala moći će se kroz nagradnu igru za ljeto opremiti od glave do pete, uz sve moguće i nemoguće ljetne gadgete. Tako ćete između ostalog imati priliku osvojiti ljetovanja, preparativnu i dekorativnu kozmetiku, knjige, glazbene albume, kino ulaznice, razne gadgete...

Nagradna igra Ljeto na tportalu trajat će sve do 15. kolovoza, a prvu nagradu već imati prilike osvojiti ovdje