NAGRADNJAČA

Tko je osvojio odmor u Dubrovniku!

10.06.2011 u 08:57

Bionic
Reading

Iskoristite pogodnost lipanjskih blagdana za savršen ljetni predah u Dubrovniku uz fantastični paket koji vam nude hotel ValamarLacroma Dubrovnik**** i tportal.hr! Jednog čitatelja ili čitateljicu nagradit ćemo s tri noćenja za dvije osobe u razdoblju od 21. do 26. lipnja

Iskoristite pogodnost lipanjskih blagdana za savršen ljetni predah u Dubrovniku uz fantastični paket koji vam nudi hotel ValamarLacroma Dubrovnik****. Paket uključuje smještaj u udobnoj dvokrevetnoj sobi za dvije osobe, bogati bife doručak, razgled stare gradske jezgre u pratnji vodiča, korištenje spa zona wellness centra, bazena i fitnesa uz 20 posto popusta na individualne tretmane te korištenje Interneta.

ValamarLacroma Dubrovnik, jedan od najboljih hotela u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko od Starog grada Dubrovnika. Suvremen dizajn, ekskluzivno ozračje Dubrovnika, prekrasan pogled na more i Elafite te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za opuštanje, odmor na moru i održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka. U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik pronaći ćete i mnoštvo sadržaja koji će upotpuniti vaš odmor. Rashladite se u velikom vanjskom bazenu, zaplivajte u unutarnjem ili nam dopustite da vas razmazimo u luksuznom Ragusaspawellness centru koji vam nudi mnoštvo tretmana za ljepotu baziranih na mediteranskim proizvodima, a ljubitelje vrhunske gastronomije oduševit će fine dining restoran Langusto ili show cooking restoran gdje će vrhunski kuhari predstaviti svoje umijeće.

Za vaš savršeni odmor u hotelu ValamarLacroma Dubrovnik pripremili smo i nekoliko posebnih ponuda

Stoga ne gubite vrijeme i već danas rezervirajte vaš boravak na www.valamar.com ili na broj Valamar rezervacijskog centra (+385 52 465 000).

Jamčimo vam najniže online cijene i nezaboravan mediteranski odmor.

Koji su najljepši wellness hoteli na Jadranu, saznajteovdje

Troškove prijevoza snosi dobitnik.

Nagradu je osvojio Mario Bujan iz Čakovca.