limitirani komadi

Kreacije koje slave snagu i moć ženske figure: Dizajnerski duo Les Emaux predstavlja Cruise kolekciju savršenu za ljetne dane

07.06.2021 u 17:19

  • +11

Les Emaux Cruise collection 2021

Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Koludrović

Bionic
Reading

Zavodljiva senzualnost, beskompromisan dizajn, kroj koji laska ženskoj figuri te upečatljiva igra boja glavne su značajke nove kolekcije brenda Les Emaux. Limitirana Cruise kolekcija slavi ljepotu ženskog tijela te je inspirirana slobodom, zanosom i netrpeljivom energijom

Iza brenda Les Emaux stoji modni dvojac Nino Sablić i Kristijan Žakić čije kreacije slave snagu i moć ženske figure, a u novoj Cruise kolekciji za ljeto 2021. godine predstavljaju modne komade koji su vrlo nježni i senzualni, ali istovremeno ostavljaju snažan dojam i šalju jasnu poruku.

Ljeto i sva njegova zavodljiva ljepota dojmljivo je prožeta kolekcijom - toplina zalaska sunca i pjenušavi morski val pretočeni su akvarel tehnikom na pojedine odjevne komade. Kolekcijom jasno dominiraju boje, a vlastiti print te colorblocking, kojeg brend vjerno njeguje, glavna su paradigma kolekcije za nadolazeću ljetnu sezonu.

Novom kolekcijom dominiraju stroge siluete, boje, struktura i krojevi koji su kroz elemente 'cut out-a' naglasili zavodljivost ženskog tijela. Posebna pažnja pridodana je dizajnu i kroju. Tako je zadržana silueta brenda - stroga ramena, velike fazone i vješta konstrukcija, no u kombinaciji fluidnih elemenata plissea i čistoće materijala naglašena je sloboda kretanja.

  • +11
Les Emaux Cruise collection 2021 Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Koludrović

Krojevi sakoa, hlača, topa i košulje predstavljenih kolekcijom vrlo su laskavi za žensku figuru, prozračni i nježni s jedne strane, a snažni i strogi s druge. Svaka kreacija kroz domišljatu igru boja i izreza vješto naglašava snagu i nježnost ženske siluete.

S kvalitetom i individualnosti žene kao imperativom, kolekcija je predstavljena kroz manju produkciju dok su vizuali kampanje preneseni u zanosan eksterijer prirode, sunca i mora kreirajući savršenu ljetnu idilu.