IZGLEDAJU SENZACIONALNO

Kraljice crvenog tepiha ove godine su poznate dame iznad 50, zasjenile su mlađahne ljepotice

23.05.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Filmski festival u Cannesu s razlogom je jedan od najglamuroznijih, a najveću pomutnju na njegovom crvenom tepihu ove godine stvorile su slavne pedeset plus dame

Možda je riječ o samopouzdanju koje dolazi sa starenjem ili činjenici da svaka od njih izgleda senzacionalno, no dame poput Demi Moore (61), Naomi Campbell (53), Michelle Yeoh (61), Isabelle Huppert (71), Julianne Moore (63), Salme Hayek (57), Ume Thurman (54), Meryl Streep (74) i Jane Fonde (86) uvjerljivo su dominirale crvenim tepihom na jugu Francuske.

Također je vrijedno napomenuti da su mnoge od njih odabrale graciozno starenje, što je značajan pomak unaprijed od vremena u kojem se od žena u Hollywoodu očekivala neprirodno glatka koža lišena bora.

  • +14
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /SGP / DDP USA / DANIELE CIFALŔ / MEGA / THE MEGA AGENCY / DOUG PETERS / PA IMAGES /ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Osim znakova starenja na licu, i ostala obilježja starosti sve su više prihvaćena, uključujući sijedu kosu.

  • +2
Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Raymond/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oskarovka Julianne Moore, primjerice, nedavno je govorila o odricanju od estetskih zahvata u korist tretmana radiofrekvencije, a srebrne kovrče Andie MacDowell, s druge strane, postale su omiljenim prizorom na crvenom tepihu.

Od glave do pete, ove žene izgledaju fantastično i predstavljaju sjajan primjer damama koje se ne nalaze pod svjetlima reflektora.

Pojavljivanje na crvenom tepihu puno je više od obične promocije filma: vidjeti zvijezde u svim životnim razdobljima kako se slave zbog njihovih postignuća podsjetnik je da žene ne postaju – i nikada nisu – manje relevantne nakon određene dobi.

  • +7
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / SIPA PRESS / COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA
sve osim nogometa