bella hadid

Slavna brineta ponovno ima haljinu o kojoj se govori

22.05.2024 u 12:44

  • +3

Bella Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Američka 'it' djevojka Bella Hadid možda se prijevremeno oprostila od modnih pisti, no od glamura Filmskog festivala u Cannesu još uvijek nije spremna pobjeći

Jedna od najutjecajnijih pripadnica generacije Z posljednjih godina zaslužna je za brojne nezaboravne trenutke na crvenom tepihu u Cannesu, stoga ne čudi njezin povratak.

Modne stupce ovoga puta punila je zavodljvim izdanjem u prozirnoj haljini brenda Saint Laurent, u kakvoj se pojavila na premijeri filma 'The Apprentice', a nju je već idućeg dana pokušala nadmašiti.

Detalj halter ovratnika pokazao se postojanim u najnovijim canneskim izdanjima Belle Hadid, a njega je ovoga puta istaknula haljinom iz ere Toma Forda u brendu Gucci.

Bež boje, laskavih draperija i sjajnih detalja u znaku vezica na struku i pletene tkanine u donjem dijelu, Fordova haljina na Hadid stajala je kao salivena, a njezin wow efekt dodatno je istaknula nakitom brenda Chopard, na čiju se gala večeru u Cannesu zaputila iz hotela Martinez.

Trendu nošenja vintage kreacija, naveliko prisutnom na svečanim događanjima i street style sceni, ova 'it' djevojka itekako je doprinijela.

O njezinim vintage izdanjima na crvenom tepihu u Cannesu i danas se govori, a najveću pozornost osigurala je 2022. godine kada se na premijeri filma 'Les Bonnes Étoiles' pojavila bijeloj Fordovoj haljini za Gucci, predstavljenoj u kultnoj, jesensko-zimskoj kolekciji brenda za 1996. godinu.

sve osim nogometa