KATIE HOLMES

Kraljica ulične mode najavila povratak ovog hit komada s početka milenija

28.07.2023 u 13:00

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Kako bi casual stajlinzima podarila modni twist, zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ nerijetko poseže za pomalo zaboravljenim komadima, a njezin posljednji look na ulicama New Yorka nije iznimka

Inspirativnim stajlinzima izvan dužnosti, kakve svakodnevno servira na ulicama New Yorka, Katie Holmes redovito privlači pozornost.

Niti jedna od brojnih casual kombinacija zvijezde ‘Dawson’s Creeka’ ne djeluje pretenciozno, a u većini slučajeva riječ je o spoju klasičnih odjevnih komada koje nosi na takav način da ih preko noći uspijeva učiniti čistim modnim trendom.

Balerinke na bretele, cargo ili padobran hlače, retro tenisice, zebrasti print... Ništa ne promakne oštrom oku 44-godišnje glumice. Uz hit komade trenutka koje usvaja bez zamjerke, Katie Holmes je i jedna od onih koje oživljavaju neke zaboravljene stilove.

U prosincu prošle godine, nanovo relevantnom pokušala je učiniti kombinaciju haljine i traperica s početka milenija, da bi ovog tjedna osvanula u stajlingu s komadom kakav je u istom razdoblju drmao modnom scenom.

Riječ je o kariranoj, lumberjack košulji kakva je tijekom desetih godina bila u garderobi svake fashionistice.

U to vrijeme povezivana sa slim (ili čak skinny) trapericama i velikim Timberland čizmama, ova kockasta košulja postupno je izašla iz mode, a zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ pokazala je kako ju se danas isplati nositi.   

U ležernom izdanju istaknula ju je s trapericama kraćih nogavica ravnog kroja i par bijelih tenisica brenda Adidas. Njezina odjevna kombinacija ne može biti jednostavnija, ali ostavlja elegantan dojam s dodatkom velike kožne torbe u crnoj boji i sunčanih naočala mačkastog okvira.