sofisticiran look

Kraljica Rania u velikom slavlju blistala u najpoželjnijim hlačama

28.04.2023 u 23:40

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania proslavila je 29. rođendan svoje kćeri Rajwe, a tom prigodom nosila je elegantnu bijelu košulju i trendi široke hlače

Jordanska kraljica Rania proslavila je 29. rođendan svoje kćeri Rajwe, a zajedničke fotografije podijelila je na društvenim mrežama. Prelijepa Rania za veliko slavlje odjenula je jedne od trenutno najpoželjnijih hlača - sofisticirani pamučni bež model širokog kroja.

Za rođendan svoje kćeri, elegantne široke hlače uparila je s bijelom košuljom čipkastog uzorka i efektnih opuštenih vezica, dok je kosu nosila u bogatim, raspuštenim valovima.

Koliko je sklona ovom komadu, pokazala je i dan ranije kada je nešto tamniji model nosila na javnom govoru održanom na predavanju za mlade jordanske poduzetnike. Tada ga je vješto stilizirala s košuljom u istom dizajnu te krem prslukom.

Osim 29-godišnje Rajwe, kraljica Rania i jordanski kralj Abdullah imaju kćer Iman koja se nedavno udala u spektakularnoj vjenčanju na kojem svu pozornost privukla njena glamurozna Diorova vjenčanica, neslužbeno proglašena za jednu od najljepših u novijoj povijesti.

  • +2
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia