U ROKERSKOM DUHU

Kraljica Rania sve je iznenadila odvažnim izdanjem kakvog se ne bi posramila ni njezina 'dvojnica' Letizia

04.11.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Uz španjolsku kraljicu Letiziu, jordanska kraljica Rania najviše obožava kršiti stroga pravila odijevanja, a navedeno je ovoga tjedna potvrdila u Lisabonu svojom pojavom uveličavši novo izdanje Web Summita

Nakon što je u Amanu proteklog tjedna imala priliku ugostiti švedsku kraljicu Silviju i pritom zablistati u efektnom modelu košulja- haljine, lijepa Jordanska kraljica stigla je u Portugal u čijem je glavnom gradu sudjelovala na novom izdanju Web Summita u ulozi jedne od govornica.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Bruno de Carvalho/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tim je povodom osvanula u izdanju netipičnom za kraljevsku funkciju koju obnaša godinama. Poput španjolske kraljice Letizie, 52- godišnja Rania obožava kršiti nametnuta pravila o odijevanju članica kraljevske obitelji, a navedeno je u Lisabonu demonstrirala izdanjem u rokerskom duhu.

Uz svjetlucajući, visoko rezani sako dizajnerice Alessandre Rich kombinirala je crne hlače s naglašenim patentnim zatvaračem koje, poput crne torbe od pletene kože, potpisuje talijanska Bottega Veneta.

Kolika je ljubiteljica krpica jednog od najpopularnijih modnih brendova današnjice Rania je već imala priliku potvrditi, a svojim odvažnim izdanjem u Lisabonu očekivano je izazvala veliku pozornost.