IZGLEDA PRELIJEPO

Uvijek sa stilom: Kraljica Rania nije odoljela torbici koja ima kultni status u svijetu mode

13.10.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania nikad ne griješi kad se radi o modnim izborima, a njezina je garderoba prepuna komada koje bi svaka fashionistica rado imala u svojoj kolekciji

Kraljica Rania nastavlja nizati samo briljantne modne kombinacije, a nedavno ih je pokazala i prilikom posjeta jordanskog kraljevskog para Omanu.

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora i prilikom susreta s članovima Makesy tima za mobilne aplikacije u Al Abdaliju potvrdila je da ima fantastičan modni ukus.

Kraljica Rania, koja je ove godine proslavila 52. rođendan, izgledala je prelijepo u uvijek efektnoj kombinaciji crvene i bijele.

  • +2
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijepa supruga jordanskog kralja Abdulaha II plijenila je poglede u bijeloj midi suknji s cvjetnim detaljima na rubu, koju potpisuje dizajnerica Silvia Tcherassi, a uparila ju je s Diorovim crvenim štiklama od brušene kože i crvenim prslukom.

Kraljica Rania ovaj je look, za koji je dobila samo komplimente, nadogradila mladenačkom frizurom, decentnim makeupom i divnim naušnicama s potpisom dizajnera nakita Nikosa Koulisa.

GENIJALAN LOOK

Kraljica Rania sjajnu je kombinaciju zaokružila kultnom torbicom poznatog brenda koju obožava i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Outfit, kojem je nemoguće pronaći manu, sjajno odjevena kraljica zaokružila je upečatljivom bijelom torbicom izrađenom od isprepletene kože i prepoznatljivog dizajna talijanske luksuzne modne kuće Bottega Veneta, na čijem se čelu od studenog prošle godine nalazi dizajner Matthieu Blazy.

Kraljica Rania sastala se s članovima Makesy tima za mobilne aplikacije za podršku mladim kreativcima u modnoj industriji.

Inače, 52-godišnja kraljica i njezin suprug, jordanski kralj Abdulah II, u sretnom su braku od 1993. i ponosni su roditelji četvero djece.